Πολιτική

Η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη γάτα της Προέδρου Σακελλαροπούλου

Η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη γάτα της Προέδρου Σακελλαροπούλου
Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην συνάντησή του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την παράσταση έκλεψε η Καλυψώ από την Κάρπαθο. Πρόκειται για την γάτα που η Κατερίνα Σακελλαροπούλου υιοθέτησε μετά την επίσκεψή της στο νησί των Δωδεκανήσσων.

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας επισκέφθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός προκειμένου να την ενημερώσει για την πορεία της πανδημίας. Κατά την διάρκεια της συνάντησής τους ένας απρόσμενος επισκέπτης έκανε την εμφάνισή του. Πρόκειται για την γάτα Καλυψώ που είναι πλέον κάτοικος του προεδρικού μεγάρου. Ο πρωθυπουργός έδειξε ενδιαφέρον για την «επίσκεψη» και πήρε την γάτα στην αγκαλιά του.

Η Καλυψώ από την Κάρπαθο

Η αδέσποτη γάτα είχε διασωθεί από την Φιλοζωική Δράση Καρπάθου μαζί με άλλα τετράποδα και όταν η ΠτΔ επισκέφθηκε την Κάρπαθο για την 76η επέτειο από την απελευθέρωση του νησιού, συνάντησε τις εκπροσώπους της οργάνωσης, γνώρισε από κοντά το γατάκι και εξέφρασε την επιθυμία να το υιοθετήσει. Αργότερα, η υπεύθυνη της οργάνωσης συναντήθηκε με την ΠτΔ στο Προεδρικό Μέγαρο και της παρέδωσε την Καλυψώ που σήμερα «διέκοψε» τη συζήτηση της με τον πρωθυπουργό, στο προεδρικό γραφείο.

Η συζήτηση για την πορεία της πανδημίας και τους εμβολιασμούς

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας πως το 2020 ήταν μια περιπετειώδης χρονιά. “Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος, ότι το 2021 θα αφήσουμε πίσω μας την πανδημία και θα καταφέρουμε να επιστρέψουμε σε γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης”, ανέφερε ο πρωθυπουργός.

“Εγώ προσωπικά θα εμβολιαστώ την πρώτη μέρα που θα είναι διαθέσιμο το εμβόλιο στην Ελλάδα, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Στις 27 Δεκεμβρίου” είπε ο πρωθυπουργός στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, επιβεβαιώνοντας τη δήλωση που έχει κάνει ώστε να αποτελέσει παράδειγμα.

Ανησυχία για τις συναθροίσεις των Χριστουγέννων

Την ανησυχία της κυβέρνησης για τις συναθροίσεις και τις συναντήσεις στα σπίτια τις γιορτές, εξέφρασε ακόμα ο πρωθυπουργός που σημείωσε ότι αυτές τις γιορτές καλό είναι να τις γιορτασουμε με τις οικογένειές μας σε όσο το δυνατόν πιο στενό κύκλο.

“Θέλω να πιστεύω ότι οι συμπολίτες μας θα συμμορφωθούν με τις παροτρύνσεις των ειδικών”, είπε ο κ. Μητσοτάκης ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αισιοδοξία που προκαλεί η ύπαρξη του εμβολίου.

“Αν το χρονοδιάγραμμα το ευρωπαϊκο τηρηθεί – και εκτιμώ θα τηρηθεί- οι πρώτες δόσεις θα φτάσουν στις 26 του μήνα και από τις 27 θα γίνουν οι πρώτοι εμβολιασμοί”, είπε ο πρωθυπουργός κάνοντας γνωστό ότι θα εμβολιαστεί από την πρώτη ημέρα, στις 27 του μήνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments