Αθλητισμός

Κόντε Ολυμπιακός: Τον δεξιό μπακ της Μπεϊτάρ εξετάζουν ξανά οι «ερυθρόλευκοι»

Κόντε Ολυμπιακός: Τον δεξιό μπακ της Μπεϊτάρ εξετάζουν ξανά οι «ερυθρόλευκοι»
Κόντε Ολυμπιακός: Ο 26χρονος είχε απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι τους «ερυθρόλεκους».

Όσο πλησιάζουμε προς τον Ιανουάριο, τόσο θα πληθαίνουν οι αναφορές σε παίκτες που εξετάζει ο Ολυμπιακός μετά την ανακοίνωση του Πέδρο Μαρτίνς ότι η ομάδα θα ενισχυθεί. Βέβαια, αυτό το είπε για την επερχόμενη αποχώρηση του Ρούμπεν Βινάγκρε, αλλά ο Ολυμπιακός κοιτάζει παίκτες και για το δεξί άκρο της άμυνας.

«Ο Αντουάν Κόντε φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των Πειραιωτών, οι οποίοι όμως δεν έχουν σε προτεραιότητα την απόκτηση παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση, αλλά για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο έμπειρος παίκτης αγωνίζεται στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και την εφετινή σεζόν μετράει επτά συμμετοχές. Ο Γάλλος παίκτης είχε απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι τους νταμπλούχους Ελλάδος, οι οποίοι όμως δεν κινήθηκαν για την απόκτησή του», γράφει το novasports.gr.

Για τα αριστερά ο Ολυμπιακός εξετάζει τη δύσκολη περίπτωση του Ντάλμπερτ. Ο μάνατζερ του Ντάλμπερτ Ενρίκε Τσάγκας Εστεβάο ή σκέτο Ντάλμπερτ, όπως τον ξέρουμε στην Ευρώπη, τον πρότεινε στους «ερυθρόλευκους». Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ αγωνίζεται στη Ρεν στη Γαλλία, αλλά είναι δανεικός από την Ίντερ. Ο 27χρονος είναι πολύ καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή, σε ιδανική ηλικία, αλλά δεν θα είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό να τον αποκτήσει.

Ο Ντάλμπερτ θυμίζει λίγο… Βινάγκρε όσον αφορά την παρουσία του στη Ρεν, καθώς έχει κάνει μόνο τέσσερις συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Ligue 1. Έτσι, έχει ανοίξει η συζήτηση για τη μετακίνησή του, καθώς η Ίντερ θέλει να έχει, όπως και ο παίκτης, ενεργό ρόλο στην ομάδα που θα πάει.

Οι Γάλλοι απέκτησαν τον Ντάλμπερτ τον Οκτώβριο, την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Τον ενέταξαν στο ρόστερ τους με μονοετή δανεισμό και οψιόν αγοράς που φτάνει τα 10.000.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει το to10,gr, ο Νταλμπέρτ είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και τον Οκτώβριο, ωστόσο η Ρεν είχε κινηθεί πιο γρήγορα και είχε συμφωνήσει με την Ίντερ και τον ποδοσφαιριστή. Ένα ενδιαφέρον που είχε προκύψει και από το γεγονός ότι ο Μαρτίνς γνωρίζει πολύ καλά την αξία του, τόσο από την πορεία του στην Πορτογαλία, όσο και στις επόμενες ομάδες του. Μάλιστα, Βλέπετε, ο προπονητής του Ολυμπιακού πρόλαβε για λίγες ημέρες τον Βραζιλιάνο ως παίκτη του στη Βιτόρια Γκιμαράες το καλοκαίρι του 2016. Λίγο πριν μεταγραφεί στη Νις, για 2 εκατομμύρια ευρώ.

Μετά από μόλις μία χρονιά η Ιντερ πλήρωσε 21.000.000 ευρώ και τον απέκτησε. Ωστόσο, η προσαρμογή του ήταν δύσκολη. Επίσης, οι ευκαιρίες που πήρε ήταν ελάχιστες. Σε 2 χρόνια στοπ Μιλάνο είχε μόλις 26 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ με τους «νερατζούρι». Το καλοκαίρι του 2019 η Φιορεντίνα τον απέκτησε δανεικό και ο καλός Νταλμπέρτ εμφανίστηκε. Έπαιξε 34 φορές, έβγαλε 9 ασίστ και ήταν ένας από τους κορυφαίους της ομάδας της Φλωρεντίας. Ο Αντόνιο Κόντε τον πήρε στο Μιλάνο. Εβγαλε όλη την προετοιμασία, το σκεφτόταν, όμως, τελικά του άνοιξε πάλι την πόρτα της εξόδου για τη Ρεν, όπου, όπως αναφέραμε, δεν έχει εγκλιματιστεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments