Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Αυτοί μπήκαν στο «ερυθρόλευκο» μπλοκάκι από το ματς με τη Λάρισα

Ολυμπιακός μεταγραφές: Αυτοί μπήκαν στο «ερυθρόλευκο» μπλοκάκι από το ματς με τη Λάρισα
Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι «ερυθρόλευκοι» δεν σταματούν να κοιτάζουν περιπτώσεις από ποδοσφαιριστές που κάνουν το «κλικ» στη Super League.

Ο Ολυμπιακός δεν σταματάει να εξετάζει τις αξιόλογες περιπτώσεις που υπάρχουν στην ελληνική ποδοσφαιρική αγορά. Άλλωστε, φιλοσοφία των «ερυθρόλευκων» είναι να προλαβαίνουν και τις άλλες ομάδες του «Big-4» όσον αφορά τα ταλέντα από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με το «Φως των Σπορ», στο ματς με τη Λάρισα που ο Ολυμπιακός όπου ο Ολυμπιακός κέρδισε 5-1, ξεχώρισαν δύο παίκτες. Η καθημερινή αθλητική εφημερίδα γράφει: «Από το παιχνίδι με τη Λάρισα, δεν ξεχώρισαν μόνο τον Πινακά στον Ολυμπιακό, που έτσι κι αλλιώς τον είχαν στη λίστα τους. Έκανε πολύ καλή εντύπωση και ο Σπύρος Γλυνός, ο εξτρέμ που είχε αποκτηθεί από τον Πανιώνιο. Ο 23χρονος ακραίος αναστάτωσε πολλές φορές την άμυνα των Πειραιωτών και από τα πόδια του ξεκίνησαν οι περισσότερες καλές επιθετικές ενέργειες της ΑΕΛ».

Προτεραιότητα ο αριστερός μπακ, αλλά ανοιχτά τα μάτια και για τις άλλες θέσεις

Είναι δεδομένο ότι ο  ως πρώτη του προτεραιότητα έχει τη θέση του αριστερού μπακ, όπως έχει δηλώσει και ο Πέδρο Μαρτίνς. Όμως, ο Ολυμπιακός δεν μένει εκεί. Αν προκύψει κάτι καλό, σε άλλη θέση, θα το «αρπάξει», ειδικά αν ο παίκτης έχει προοπτική για το μέλλον.

Σε μια τέτοια περίπτωση αναφέρεται η αθλητική εφημερίδα Sportday και, μάλιστα, για τις θέσεις των στόπερ, όπου ο Ολυμπιακός έχει αρκετές επιλογές. Η καθημερινή αθλητική εφημερίδα γράφει: «Στον  έχουν ξεκαθαρίσει ότι ο στόχος τους για τον Ιανουάριο είναι ένας αριστερός μπακ. Αλλά μαθαίνω ότι το τμήμα σκάουτινγκ έχει βρει κι ένα «λαβράκι». Μου λένε ότι είναι στόπερ. Νεαρής ηλικίας, δηλαδή, ακατέργαστος. Στο στυλ του Μπα και του Σισέ. Αλλά με ενημερώνουν πως διαθέτει καλύτερη τεχνική κατάρτιση. Αυτή η λεπτομέρεια ίσως να παραπέμπει και σε νέο Καμαρά. Θα δούμε!».

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει άλλη πληροφορία γύρω από το όνομα του συγκεκριμένου παίκτη. Ο Ολυμπιακός, όσον αφορά τη θέση του αριστερού μπακ εξετάζει και τον Αμπντούλ Μπαμπά Ραχμάν της Τσέλσι που είναι μια πολύ καλή περίπτωση.  svg%3E

Ο παίκτης των «μπλε» έχει ήδη 31 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Γκάνας στα 26 του χρόνια (ύψος 1.79). Στο ρόστερ της Τσέλσι ανήκει από το 2015, χωρίς, όμως, να καταφέρει να εξελιχθεί σε βασικό.

Όχι επειδή δεν έχει τα προσόντα, αλλά λόγω των τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν. Αντιμετώπισε πρόβλημα στον μηνίσκο (μερική ρήξη), υποβλήθηκε σε επέμβαση, αλλά πλέον έχει επανέλθει και αγωνίστηκε με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γκάνας, σε δύο 90άλεπτα τον προηγούμενο μήνα, απέναντι στο Σουδάν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments