Αθλητισμός

Ολυμπιακός ρόστερ: Έρχονται και αποχωρήσεις, όχι μόνο προσθήκες

Ολυμπιακός ρόστερ: Έρχονται και αποχωρήσεις, όχι μόνο προσθήκες
Ολυμπιακός ρόστερ: Ο Ιανουάριος φέρνει προσθαφαιρέσεις στην ομάδα του Πειραιά.

Μία αποχώρηση είναι ήδη γνωστή για τον Ολυμπιακό στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Ρούμπεν Βινάγκρε δεν «κούμπωσε» με την ομάδα με αποτέλεσμα να γυρίσει στη Γουλβς από όπου είχε έρθει -με πολλούς πανηγυρισμούς είναι αλήθεια-, από όπου κατά πάσα πιθανότητα θα φύγει και πάλι δανεικός, ίσως, σε ομάδα της Πορτογαλίας.

Όμως, από ό, τι φαίνεται δεν θα έχουμε μόνο αυτή την αποχώρηση. Για τιος προσθαφαιρέσεις στο λιμάνι, προϊδεάζει το «Φως των Σπορ». «Τον Γενάρη δεν θα γίνουν μόνο προσθήκες στον Ολυμπιακό, αλλά και εκκαθαρίσεις. Ήδη είναι αρκετοί στο Ρέντη και ο Μαρτίνς θα πάρει αποφάσεις για το ποιοι θα αποχωρήσουν», γράφει η καθημερινή αθλητική εφημερίδα.

Πάντως, 2+1 από τους παίκτες που το προηγούμενο διάστημα θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν σε αυτή τη λίστα των αποχωρήσεων, μάλλον δεν θα είναι. Αυτοί είναι ο Χιλάλ Σουντανί και ο Ούγκο Κάιπερς, καθώς και ο Μπρούμα, ειδικά μετά την τελευταία του εμφάνιση στη Λάρισα, όπου έδειξε πολλά από τα προσόντα του.

«Δεν είναι μόνο ο Μπρούμα που ανατρέπει τον όποιο σχεδιασμό στον Πειραιά για εξτρέμ. Είναι και ο Σουντανί, ο οποίος σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενος αγώνα και ο Μαρτίνς προτιμάει αυτόν και τον Κάιπερς ως εναλλακτικές του Ελ Αραμπί και τον Χασάν. Ξέρει ότι ο Αφρικανός και ο Βέλγος νοιάζονται πολύ για τη δική του γνώμη επειδή για τον πρώτο εμφανίστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο διαζυγίου τον Ιανουάριο, ενώ κράτησε τον δεύτερο το καλοκαίρι και του έδωσε ευκαιρίες. Ουσιαστικά, ο Μαρτίνς έδειξε τις επιθυμίες του. Θέλει μόνο αριστερό μπακ. Για τις υπόλοιπες θέσεις θεωρεί ότι είναι καλυμμένος», γράφει για το θέμα η Sportday.

Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός έκανε επαγγελματίες τους Βασίλη Μοίρα και Στέλιο Σταράκη. Ο Βασίλης Μοίρας σε ηλικία 15 ετών, 2 μηνών και 29 ημερών (23/9/2005) παίζει ως σέντερ φορ, ενώ ο Στέλιος Σταράκης σε ηλικία 15 ετών, 11 μηνών και 1 ημέρας (21/1/2005) αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και σέντερ μπακ. 

svg%3E

Οι δυο τους βρίσκονται στην πρώτη τριάδα των νεότερων παικτών που υπογράφουν επαγγελματικό συμβόλαιο στην ιστορία του Ολυμπιακού, με τον Μοίρα να είναι ο πρώτος στη σχετική λίστα και τον Σταράκη να ακολουθεί τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ενώ παράλληλα αποτελούν τους νεότερους την τελευταία δεκαετία, στοιχείο που ενισχύει και επιβραβεύει ακόμα περισσότερο το πλάνο και το πρόγραμμα που ακολουθείται πιστά από τα τμήματα υποδομής από το 2010 και μετά, όπως σημειώνει ο Ολυμπιακός στο site του.

Αμφότεροι επίλεκτα μέλη της Κ15 που υπό την καθοδήγηση του Αριέλ Ιμπαγάσα την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, αγωνίζονται πλέον στην Κ17 του Ολυμπιακού.  svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments