Αθλητισμός

Χιμένεθ ΑΕΚ: Επιστρέφει στην Ένωση και χαίρεται που κάποιος θα λείπει

Χιμένεθ ΑΕΚ: Επιστρέφει στην Ένωση και χαίρεται που κάποιος θα λείπει
Χιμένεθ ΑΕΚ: Ο Ισπανός τεχνικός δεν είχε συνεργαστεί καθόλου καλά με τον Νίκο Λυμπερόπουλο την προηγούμενη φορά που βρέθηκε στον πάγκο της Ένωσης.

Μόνο οι ανακοινώσεις φαίνεται ότι απομένουν για την τέταρτη θητεία του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ. Άλλωστε, από χθες στην ΑΕΚ, υπάρχουν μεγάλες αλλαγές. Απολύθηκε ο Μάσιμο Καρέρα, σήμερα έγινε το ίδιο με τον Ίλια Ίβιτς, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Παναγιώτη Κονέ που αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ.

Στην επιστροφή του Χιμένεθ αναφέρεται η Live Sport που σημειώνει σε ρεπορτάζ της ότι ο Ισπανός προπονητής χαίρεται που δεν θα… δει κάποιον στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. «Ο Χιμένεθ επιστρέφει στην ΑΕΚ έχοντας ένα μεγάλο αβαντάζ σε σχέση με την προηγούμενη επιστροφή του. Δεν έρχεται για να βγάλει τη σεζόν, αλλά για να μπει στην “Αγιά Σοφιά”. Σημαντικό ρόλο παίζει επίσης ότι δεν υπάρχει… Λυμπερόπουλος. Τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Ένωσης δεν θέλει ούτε να τον βλέπει, θεωρώντας ότι τον κορόιδεψε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο και στο τέλος τον “άδειασε”», γράφει η καθημερινή αθλητική εφημερίδα.

Άλλωστε ο Δημήτρης Μελισσανίδης έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και πραγματοποίησε συναντήσεις με τα στελέχη της Ένωσης για τον σχεδιασμό από εδώ και πέρα.

Στη συνέχεια προέκυψε η ανακοίνωση για τον Παναγιώτη Κονέ. Η επίσημη ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας μας.

Ο Παναγιώτης Κονέ υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ σε ηλικία 18 ετών το 2005, παρέμεινε σε αυτήν μέχρι το 2008 και εννέα χρόνια μετά επέστρεψε στην ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, έπειτα από 24 χρόνια. Επίσης, έχει αγωνιστεί 28 φορές με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, με την οποία έχει σκοράρει δύο φορές.

Σύσσωμη η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια καλωσορίζει την επιστροφή του Παναγιώτη Κονέ στην ομάδα μας με την ιδιότητα του τεχνικού διευθυντή και του εύχεται καλή επιτυχία και αποτελεσματικό έργο στα νέα του καθήκοντα».  svg%3E

Να θυμίσουμε ότι ο Χιμένεθ έχει ήδη δύο περάσματα από τον πάγκο της Ένωσης με τίτλους, το 2010/11, όταν κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, και το 2017/18 όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα. Επίσης, το 2019 βρέθηκε στον πάγκο της από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάιο του 2019.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments