Αθλητισμός

Αϊτόρ Παναθηναϊκός: Ολλανδικές σειρήνες για τον έμπειρο ακραίο

Αϊτόρ Παναθηναϊκός: Ολλανδικές σειρήνες για τον έμπειρο ακραίο
Αϊτόρ Παναθηναϊκός: Δυο ομάδες από την Ολλανδία παρακολουθούν στενά των παίκτη των "πράσινων".

Το καλοκαίρι που μας πέρασε το όνομα του Αϊτόρ έπαιξε έντονα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Ωστόσο οι “κιτρινόμαυροι” έκριναν ότι δεν έχει τα στοιχεία που ψάχνουν. Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε γρήγορα και κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει δείξει στο πρώτο μισό της σεζόν ότι είναι ένα ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Δεν είναι τυχαίο ότι το καλοκαίρι έγιναν πολλές μεταγραφές στον Παναθηναϊκό, αλλά εκείνος έχει καταφέρει να ξεχωρίσει.

Ο Αϊτόρ δεν περίμενε μόνο τις εμφανίσεις του με τα “πράσινα” για να φτιάξει ένα καλό όνομα στην πιάτσα. Άλλωστε ήρθε στη χώρα μας έχοντας στην πλάτη του μια καλή διετία με την φανέλα της Τβέντε. Συγκεκριμένα τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίστηκε σε 61 ματς και βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα 24 φορές, ενώ μοίρασε και 18 ασίστ στους συμπαίκτες του. Μάλιστα η πρώην ομάδα του εμφανίζεται έτοιμη να κινηθεί για την απόκτησή του.

Ωστόσο, το δημοσίευμα που αναφέρει το ενδιαφέρον της ολλανδικής ομάδας υποστηρίζει πως ελπίζει ότι θα καταφέρει επειδή ο παίκτης δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Ωστόσο, αυτό δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Παράλληλα, βάζουν στο… παιχνίδι και την Τσβόλε, που επίσης φαίνεται πως παρακολουθεί την περίπτωσή του.

Εμμανουηλίδης : Τον πιστεύει ο Μπόλονι – Δεν φεύγει δανεικός

Το τελευταίο διάστημα έχει γραφτεί πολλές φορές ότι ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης θα είναι από τους που θα αποχωρήσουν ως δανεικοί από τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο. Από ό, τι φαίνεται αυτό, όμως, δεν πρόκειται να συμβεί. Σύμφωνα με το trifilara.gr, ο Λάζλο Μπόλονι φαίνεται ότι έχει εκτιμήσει την παρουσία του 20χρονου μεσοεπιθετικού στις προπονήσεις και δείχνει να τον υπολογίζει κανονικά για το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Ο Ρουμάνος προπονητής φαίνεται να απάντησε αρνητικά στο ενδεχόμενο να παραχωρηθεί δανεικός ο 20χρονος μεσοεπιθετικός. Να σημειώσουμε ότι πριν από λίγο καιρό είχαν διαρρεύσει σενάρια που έλεγαν ότι θα πάει στον ΠΑΣ Γιάννινα για να πάρει παιχνίδια. Από τότε, όμως, ο Μπόλονι έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Εμμανουηλίδη στα ματς με τον ΠΑΣ στη Λεωφόρο και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Μπόλονι φαίνεται να έχει μείνει ικανοποιημένος από την εικόνα του νεαρού μεσοεπιθετικού στις προπονήσεις και με τα τωρινά δεδομένα δύσκολα θα αποχωρήσει από τους «πράσινους» τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments