Ελλάδα

Απασφάλισε ο Γιώργος Τράγκας για τις φαρμακευτικές και το εμβόλιο

Απασφάλισε ο Γιώργος Τράγκας για τις φαρμακευτικές και το εμβόλιο
Τράγκας για κορωνοϊό: «Υπάρχει αδυσώπητος ανταγωνισμός για το ποιος θα παράγει και θα πουλήσει τα περισσότερα εμβόλια, πράγμα που δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερες εντάσεις στον πλανήτη και οξύτατους ανταγωνισμούς», αναφέρει.

Τις τελευταίες ημέρες, ο γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος, ιδιοκτήτης μέσων ενημέρωσης και παρουσιαστής εκπομπών στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο Γιώργος Τράγκας, ρίχνει τη μια «βόμβα» μετά την άλλη για τον κορωνοϊό.

Για παράδειγμα, πρόσφατα αποκάλυψε, στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Ελλάδα 94,3 FM ότι υπάρχουν κασέτες με συνομιλίες υπουργών, από συναντήσεις με λοιμωξιολόγους και βρίσκονται μάλιστα σε χέρια επιστημόνων οι οποίοι της κράτησαν, όπως χαρακτηριστικά εξέφρασε ο ίδιος δημοσιογράφος, για να μην πάνε φυλακή, ενώ φυσικά στο… στόχαστρό του βρέθηκε και το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Μάλιστα, στο «Crash» που θα κυκλοφορήσει τέλος Δεκεμβρίου, υποστηρίζει πως θα γίνει γνωστό το «τι συνέβη εκεί στο κρατικό εργαστήριο της Ουχάν από όπου δραπέτευσε ο κορωνοϊός». Σε αυτό το τεύχος που αφορά στην πανδημία και την παγκόσμια κρίση, υπάρχουν αποκαλύψεις μετά από μεγάλη έρευνα, και συλλογή πολλών απορρήτων εγγράφων, σύμφωνα με ό,τι εξηγεί ο ίδιος ο Γιώργος Τράγκας, τι συνέβη εκεί στο εργαστήριο της Κίνας.

«Θα διαβάσετε για την Big Pharma, τις πολυεθνικές των φαρμάκων, τα σκάνδαλά τους, και για τις τόσες ιστορίες παρενεργειών, φαρμάκων ή εμβολίων στις οποίες έχουν αναμειχθεί. Ακόμα θα διαβάσετε πόσες φορές έχουν κατηγορηθεί για εγκληματικές αμέλειες και φάρμακα που προκάλεσαν μόνιμες βλάβες ή εμβόλια που άφησαν πίσω τους νεκρούς ή παράλυτους», προσθέτει.

«Ενώ λήγει η χρονιά, ο κόσμος… σκοτεινιάζει περισσότερο. Είναι τέτοια η οικονομική ύφεση, τέτοια η κοινωνική σύγχυση, τέτοια η ένταση και οι συγκρούσεις, που δεν αποκλείεται η ατμόσφαιρα βιολογικού πολέμου που ζούμε να γίνει καθαρά ατμόσφαιρα πραγματικού πολέμου»!

Και συνεχίζει για τα εμβόλια για τον κορωνοϊό: «Υπάρχει αδυσώπητος ανταγωνισμός για το ποιος θα παράγει και θα πουλήσει τα περισσότερα εμβόλια, πράγμα που δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερες εντάσεις στον πλανήτη και οξύτατους ανταγωνισμούς. Ουδείς γνωρίζει εάν τα εμβόλια αυτά είναι αποτελεσματικά και ασφαλή. Θα το μάθουμε σε ένα μαζικό πείραμα που θα γίνει σε δισεκατομμύρια ανθρώπους».

Μάλιστα, ο Γιώργος Τράγκας θέτει το εξής: «Όλοι μιλάνε για εμβόλια αλλά όχι για φάρμακα. Αυτό είναι ένα παγκόσμιο ερώτημα. Ένα εύλογο ερώτημα. Πώς είναι δυνατόν να μην μιλάς για φάρμακα όταν έχεις τουλάχιστον δύο που αποδεδειγμένα σκοτώνουν άμεσα τον ιό; Το ένα είναι τα μονοκλωνικά αντισώματα. Αυτό δεν θέλει μεγάλη εξήγηση. Ούτε είναι θεωρία συνωμοσίας. Είναι τα βουνά με δολάρια, χρυσάφι και ευρώ που μαζεύουν οι πολυεθνικές».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments