Αθλητισμός

Ελ Καντουρί ΠΑΟΚ: Νέο συμβόλαιο για τον Μαροκινό

Ελ Καντουρί ΠΑΟΚ: Νέο συμβόλαιο για τον Μαροκινό
Ελ Καντουρί ΠΑΟΚ: Στο προσκήνιο βρίσκεται το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Τον Ομάρ Ελ Καντουρί, τον Μαροκινό επαγγελματία ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος για τον ΠΑΟΚ, φαίνεται πως «δένει» η ελληνική ομάδα καθώς θετική αναμένεται να είναι η απάντησή του στην πρόταση του «Δικεφάλου του Βορρά».

Με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του να είναι στο προσκήνιο, σύμφωνα με ό,τι αναφέρεται στις πληροφορίες, οι Θεσσαλονικείς είναι κοντά σε συμφωνία με τον Μαροκινό μέσο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Άλλωστε, ο διεθνής άσος έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα «ασπρόμαυρα» και ο Όλαφ Ρέμπε έχει αναλάβει τις σχετικές επαφές. Εξάλλου, τα όποια οικογενειακά θέματα που αντιμετώπιζε ο παίκτης φαίνεται πως έχουν λυθεί και όλα πλέον θα συζητηθούν στην επαφή που θα έχει ο Γερμανός γενικός διευθυντής με τον μάνατζερ του Ελ Καντουρί.

Θυμίζουμε πως στις 24 Αυγούστου 2017, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την υπογραφή του Μαροκινού μέσου, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα. Στις 14 Απριλίου 2018, σημείωσε το πρώτο του γκολ στη Σούπερλιγκ, στην εντός έδρας νίκη με 3-1 επί του Πανιωνίου. Την πρώτη του χρονιά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε στην κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος.

Ο τελικός μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διεξήχθη στο γήπεδο ΟΑΚΑ, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να επικρατεί με σκορ 2-0 αν και ο ίδιος δεν αγωνίστηκε. Την επόμενη σεζόν είχε σαφώς πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα και πήρε πολλές ευκαιρίες από τον προπονητή του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, υπήρχαν έντονες φήμες για πιθανή μεταγραφή του στην ιταλική Πάρμα.

Ύστερα όμως από εισήγηση του Λουτσέσκου και του Ιβάν Σαββίδη, έμεινε τελικά στον σύλλογο και στο φινάλε της σεζόν πανηγύρισε το νταμπλ, αφού η ομάδα του ΠΑΟΚ, πέρα από το πρωτάθλημα κατέκτησε και το κύπελλο. Και επειδή συνεχίζει να θέλει να παραμείνει στην ελληνική ομάδα, ο παίκτης φέρεται να έχει κινήσει τις διαδικασίες για την ανανέωση της μίσθωσης στο σπίτι του για τους επόμενους 18 μήνες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments