Video

Οι πέντε καλύτερες ταινίες για να δείτε το βράδυ των Χριστουγέννων

Οι πέντε καλύτερες ταινίες για να δείτε το βράδυ των Χριστουγέννων
Γιορτές σε καραντίνα και τι καλύτερο από το να περάσουμε τον χρόνο μας βλέποντας κάποια ταινία.

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και η ατμόσφαιρα στο σπίτι με το στολισμένο δέντρο και τα διάφορα γλυκίσματα έχει γίνει πολύ γιορτινή. Μπορεί φέτος η ημέρα αυτή να είναι διαφορετική, χωρίς φίλους, τραπέζια και συναθροίσεις, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να περάσουμε καλά.

Και πώς μπορούμε να περάσουμε καλά; Μα φυσικά βλέποντας κάποια ταινία. Η λίστα βεβαίως με όσες μπορείτε να δείτε είναι τεράστια. Εμείς επιλέξαμε κάποιες από αυτές και τις παρουσιάζουμε παρακάτω.

The Polar Express (Το Πολικό Εξπρές)

Την παραμονή των Χριστουγέννων, ένα τεράστιο ατμοκίνητο τρένο σταματάει έξω από την πόρτα ενός αγοριού που έχει πάψει να πιστεύει στον Άγιο Βασίλη. Το αγόρι επιβιβάζεται για ένα ταξίδι στο Βόρειο Πόλο. Διασχίζει βουνά, τοπία στρωμένα από πάγο και πανύψηλες γέφυρες. Απόλαυσε μαζί του, τη ζεστή σοκολάτα που σου προσφέρουν τραγουδιστά οι εκπληκτικοί σερβιτόροι που θα σου εξάψουν τη φαντασία. Ο Tom Hanks θα σε ταξιδέψει μέσα από αυτήν την κλασσική Χριστουγεννιάτικη ταινία γυρισμένη με μια πρωτοποριακή μέθοδο CGI κινουμένων σχεδίων που μετατρέπει κάθε στιγμή σε μαγική και σύμφωνα με το άστεγο ξωτικό “Όταν βλέπεις πιστεύεις”. Τι περιμένετε λοιπόν; Επιβιβαστείτε.

Τα χρονικά των Χριστουγέννων

Όλοι μας όταν ήμασταν παιδιά, πιστεύαμε στον Άγιο Βασίλη και κάναμε τα πάντα για να τον δούμε. Το ίδιο και τα δύο αδέρφια Kate και Teddy που στην προσπάθειά τους να τον δουν, χαλάνε κατά λάθος το έλκηθρό του. Έτσι, περνούν μια ολόκληρη νύχτα προσπαθώντας να σώσουν τα Χριστούγεννα παρέα με τον ξύπνιο και ντόμπρο ασπρογένη. Το γέλιο είναι το κυρίαρχο στοιχείο, ενώ στο τέλος της ταινίας οι περισσότεροι ευχόμαστε να υπήρχε όντως ο Άγιος Βασίλης. Αν έχετε Netflix απλά μην την χάσετε.

Τα Χριστούγεννα του Ντένις του Τρομερού

Πρόκειται για μια έκδοσή του “A Christmas Carol” όπου ο κ. Wilson εμφανίζεται ως μια εκδοχή του Scrooge. Ενώ ο Ντένις έχει τα δικά του προβλήματα, με τους γείτονες να τον κοροϊδεύουν και να τον φοβερίζουν κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να δώσει στο κ. Wilson να κατανοήσει το πνεύμα των Χριστουγέννων. Ο Ντένις προκαλεί τις συνηθισμένες του ζημιές και ένας άγγελος από το μέλλον βοηθά να σωθούν τα Χριστούγεννα για τους Mitchells, τους Wilsons και όλους τους άλλους.

Die Hard

Μια από τις καλύτερες ταινίες δράσεις όλων των εποχών διαδραματίζεται Χριστούγεννα στον ουρανοξύστη Nakatomi Plaza, όταν κατά τη διάρκεια ενός εορταστικού πάρτι μια ομάδα άρτια εκπαιδευμένων Γερμανών τρομοκρατών καταλαμβάνει το κτίριο. Κάπου εκεί αναλαμβάνει δράση ο Nεοϋορκέζος αστυνομικός John McLane (Bruce Willis), ο οποίος ανατρέπει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τα σχέδια του Hans Gruber και της ομάδας του προσπαθώντας να αποτρέψει την ληστεία και να ελευθερώσει τους ομήρους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και η γυναίκα του.

A Christmas Prince

Για τους λάτρεις του Netflix δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε από τη λίστα το “Christmas Prince”. H νεαρή δημοσιογράφος Amber Moore (Rose McIver), επισκέπτεται τη χιονισμένη Αλδοβία με σκοπό να διαλευκάνει τις φήμες γύρω από τον νέο διάδοχο του θρόνου, Prince Richard (Ben Lamb), τον οποίο και καταλήγει να ερωτεύεται. Πρόκειται αναμφίβολα για το απόλυτο holiday romance για τους λάτρεις του είδους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments