Αθλητισμός

Εξάστερος Παναθηναϊκός: Eπόμενος στόχος ο Τόλα μετά τον Μαντζούκα

Εξάστερος Παναθηναϊκός: Eπόμενος στόχος ο Τόλα μετά τον Μαντζούκα
Εξάστερος Παναθηναϊκός: Ο Μαντζούκας ήταν η αρχή, ο Τόλα είναι η συνέχεια.

O νεαρός Τζουλιάνο Τόλα με ύψος πάνω από δύο μέτρα, όντας σέντερ φορ του Περιστερίου, έχει κάνει το μπάσκετ να… παραμιλάει για εκείνον, με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν ως το επόμενο «θαύμα» του ελληνικού μπάσκετ.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Sportime, φαίνεται να είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού, μιας και όπως αναφέρει ο Νίκος Μπουρλάκης, για τον 17χρονο σέντερ του Περιστερίου, οι «πράσινοι» κινούνται εντελώς διαφορετικά από ότι άλλες χρονιές: Με γνώμονα το μέλλον και με προγραμματισμό συγκεκριμένο.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας ήταν η αρχή, ο Τόλα είναι η συνέχεια ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν επικεντρωθεί σε στόχους ξένων παικτών, από τώρα, για το καλοκαίρι του 2021. Έχουν ξεχωρίσει περιπτώσεις και τους παρακολουθούν ώστε να ξέρουν πως θα κινηθούν σε μερικούς μήνες. Προφανώς και σε τέτοια περίοδο, αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να κινηθεί κάποιος.

Το «who is who» του Τζουλιάνο Τόλα

Ο Τζουλιάνο Τόλα βρίσκεται φέτος στο ρόστερ της πρώτης ομάδας του Περιστερίου. Γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 2003 ενώ πήρε και πόντους καθώς το μπόι του έφτασε στα 212 εκατοστά. Είναι ο παίκτης που πέρυσι έβγαλε… μάτια στον τελικό του παιδικού πρωταθλήματος που έκρινε τον τίτλο. Πρόκειται για «ακατέργαστο διαμάντι» που όπως λένε όσοι τον έχουν δει, σύμφωνα με το Sportime, έχει τεράστια προοπτική εξέλιξης.

Είχε 40 πόντους και 20 ριμπάουντ στο 77-64 του Περιστερίου επί του Δούκα και στο 3-1 μέσω του οποίου η ομάδα του αναδείχθηκε πρωταθλήτρια. Το 2018 βρέθηκε στο Περιστέρι από την ΑΕΚ. Κι εκεί εκτός από το ύψος που πήρε, άρχισε να δείχνει και την προοπτική του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments