Πολιτική

Βασίλης Κικίλιας: Το μήνυμα για τη γέννηση του γιου του

Βασίλης Κικίλιας: Το μήνυμα για τη γέννηση του γιου του
Βασίλης Κικίλιας: Ο υπουργός Υγείας έγινε για πρώτη φορά πατέρας. Δείτε το μήνυμά του για τον ερχομό του γιου του ανήμερα των Χριστουγέννων.

Χαρούμενες στιγμές για τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και την σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού, καθώς χθες ήρθε στη ζωή ο γιος τους. Ο Βασίλης Κικίλιας που γίνεται για πρώτη φορά πατέρας, έστειλε το δικό του μήνυμα χαρακτηρίζοντας την στιγμή «ιερή».

Ο κ. Κικίλιας κοινοποίησε φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κρατά το χέρι της συζύγου του.

«Η ζωή μας είναι οι άνθρωποι μας, η οικογένεια μας. Ανήμερα των Χριστουγέννων ο άνθρωπος μου, η γυναίκα μου, έφερε στη ζωή τον γιό μας. Στιγμή ιερή, συναισθήματα σπάνια! Χρόνια πολλά σε όλους σας, με υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και πίστη», έγραψε στην ανάρτησή του.

Η γνωστή παρουσιάστρια έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι. Αν και το ζευγάρι είχε προσπαθήσει να κρατήσει χαμηλό προφίλ, το απόγευμα της Παρασκευής έγινε γνωστό ότι κράτησαν για πρώτα στην αγκαλιά τους το νέο μέλος της οικογένειας Κικίλια.

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει γίνει μητέρα άλλες τρεις φορές, με δυο κορίτσια και ένα αγόρι από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι το πρώτο παιδί για τον Βασίλη Κικίλια. Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία χρόνια και αποφάσισε να ενώσει τη ζωή του με τα ιερά δεσμά του γάμου στις τις 16 Ιουνίου 2019.

Όπως έγινε γνωστό, το απόγευμα των Χριστουγέννων, η Τζένη Μπαλατσινού γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ. Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Τζένη κατάφερε να «ξεκλέψει» μερικές μέρες και να επισκεφθεί την αγαπημένη της Πάτμο μαζί με τα παιδιά της, ώστε να μην προδώσει την εγκυμοσύνη αλλά και να αποφορτιστεί και να ξεκουραστεί για λίγο. Οι διακοπές τους με τον Βασίλη Κικίλια ήταν όλες κι όλες 5 ημέρες και αυτές «σπαστά». Στις 15 Αυγούστου επέστρεψαν μαζί στην Αθήνα. Η εμφανώς φουσκωμένη κοιλίτσα της Τζένης δεν τους επέτρεπε να κρατήσουν άλλο για τους ίδιους το ευτυχές γεγονός κι έτσι αποφάσισαν να το ανακοινώσουν οι ίδιοι.

Το ζευγάρι δέχτηκε χιλιάδες μηνύματα αγάπης. Η Τζένη έλαβε δεκάδες συγκινητικά μηνύματα από γυναίκες και μητέρες όλων των ηλικιών. Έδωσε ελπίδα σε γυναίκες που μετά από μία ηλικία διστάζουν στη σκέψη μιας εγκυμοσύνης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments