Video

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Τι απαντά στης φήμες που τον θέλουν επόμενο Bachelor

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Τι απαντά στης φήμες που τον θέλουν επόμενο Bachelor
Νάσος Παπαργυρόπουλος: Το όνομά του ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα ως ο επόμενος Bachelor. Ο παίκτης του J2US, μίλησε για τα σενάρια που τον θέλουν σε... αναζήτηση νύφης.

Το πρώτο Bachelor τελείωσε και οι φήμες για το δεύτερο οργιάζουν. Ένα από τα ονόματα που ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα για την θέση του εργένη του παιχνιδιού είναι και αυτό του Νάσου Παπαργυρόπουλου. Τα σενάρια φούντωσαν όταν στην σκηνή του J2US, ο ίδιος πέταξε ένα γοβάκι, του οποίου ο τρόπος που προσγειώθηκε μαρτυρούσε ότι θα παντρευτεί σύντομα.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έβαλε τέλος στις φήμες στο χθεσινό επεισόδιο του J2US. Όταν ο Νίκος Κοκλώνης σχολίασε «Παντρεύεται ο Νάσος, ο Bachelor», ο ηθοποιός απάντησε: «Τι είναι αυτό πάλι; Ούτε νύξη μου έχουν κάνει», διαψεύδοντας έτσι τις φήμες που τον θέλουν να παίρνει αυτό το ρόλο μετά τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

 

Θυμίζουμε ότι μόλις ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του «The Bachelor» με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να βρίσκει την εκλεκτή της καρδιάς του στο πρόσωπο της κοκκινομάλλας μαζορέτας, Νικολέττας Τσομπανίδου, ο Alpha κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σεζόν. Το ριάλιτι σχέσεων επίσημα πλέον αναμένεται να επιστρέψει στην κλασική εκδοχή του και όχι ως «The Bachelorette», με τον σταθμό να καλεί τις επίδοξες νύφες να δηλώσουν συμμετοχή.

Ωστόσο, η πρεμιέρα δεν θα λάβει χώρα την τρέχουσα σεζόν, αλλά έχει προγραμματιστεί για το φθινόπωρο του 2021, δηλαδή με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής περιόδου, αμέσως μετά το καλοκαίρι, καθώς τώρα στο παιχνίδι ετοιμάζεται να μπει ένα νέο ριάλιτι με τίτλο «Battle of the Couples» ή αλλιώς «Η Μάχη των Zευγαριών».

Δώδεκα ερωτευμένα ζευγάρια -διάσημα και μη- θα αναμετρηθούν και θα δοκιμαστούν σε κάθε είδους πρόκληση για ένα κοινό στόχο: να αποδείξουν ότι η αγάπη τους μπορεί να τους χαρίσει τη νίκη γιατί μία σχέση δεν είναι παιχνίδι, αλλά είναι μάχη. Στο τέλος θα μείνει μόνο ένα ζευγάρι, το οποίο θα αναδειχτεί «Ζευγάρι της Χρονιάς» και θα κερδίσει έως και 100.000 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments