Video

Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Η φημολογούμενη κόντρα έλαβε τέλος – Άναψαν φωτιές στην σκηνή του J2US

Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Η φημολογούμενη κόντρα έλαβε τέλος – Άναψαν φωτιές στην σκηνή του J2US
Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: Βρέθηκαν στον τελικό του J2US, τραγούδησαν μεγάλες επιτυχίες, αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν στο στόμα. Οι δύο «απόλυτες» του ελληνικού τραγουδιού έβαλαν τέλος σε μία κόντρα που μπορεί να μην υπήρξε ποτέ για τις ίδιες, ωστόσο χώριζε σε στρατόπεδα για χρόνια τους φαν του ελληνικού τραγουδιού.

Αν μεγάλωνες την δεκαετία του ΄90 και του 2000 έπρεπε να πάρεις θέση. Ή θα ήσουν με την Άννα Βίσση ή με την Δέσποινα Βανδή. Οι δύο τραγουδίστριες διαγράφοντας η κάθε μία την δικά της πετυχημένη πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο, είχαν το δικό τους φανατικό κοινό που ζούσε για να δει την δική του σταρ νικήτρια αυτής της περιβόητης κόντρας. Οι δύο καλλιτέχνιδες ωστόσο δεν επιβεβαίωσαν ποτέ ότι είχαν κάτι να χωρίσουν. Δεν συνεργάστηκαν ποτέ αλλά όπως έλεγαν κόντρα δεν υπήρχε. Η μία σεβόταν την άλλη για την πορεία και την καριέρα της.

Όσα όμως και να έλεγαν, Βισσικοί και Βανδικοί ήταν έτοιμοι για πόλεμο για την δική τους θεά.

Ήρθε η ώρα λοιπόν αντί για κόντρα να αρχίζουμε να συζητάμε για συνεργασία. Τα χρόνια πέρασαν, η αστερόσκονη του ΄90 και του 2000 είναι πια παρελθόν, το γκλάμουρους έχει δώσει την θέση του στο γήινο και η κόντρα Βίσση – Βανδή έσβησε για τα καλά. Οι δυο τους βρέθηκαν στην σκηνή του J2US τραγούδησαν επιτυχίες και τα παλιά ξεχάστηκαν. Γιατί όχι να μην

Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή τραγούδησαν ένα πολύ ταιριαστό τραγούδι για την καλλιτεχνική τους σχέση όλα αυτά τα χρόνια. Ξεκινήσαν με το “ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη” και συνέχισαν με το “δε με αγαπάς”…

Η καλλιτεχνική αυτή συνάντηση έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από τον κόσμο στα social media ενώ ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πως η πρώτη συνάντηση των δύο γυναικών έγινε στο σπίτι του πριν λίγες μέρες και ότι χρειάστηκε μόλις 1 λεπτό για να γίνουν φίλες.

«Είμαι στο σπίτι, παίρνω την Άννα, η οποία έκανε πρόβα. Παίρνω και τη Δέσποινα. Μπαίνει στο σπίτι η Άννα και τραγουδάει: “Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη”. Αυτό ήταν. Ένα λεπτό. Μετά αχώριστες. Εγώ ήμουν περιττός» αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης για τη στιγμή που έφερε σε επαφή τις δύο τραγουδίστριες. «Έχω συνεργαστεί με πολύ κόσμο και δεν το περίμενα αυτό το πράγμα» τόνισε συγκινημένη η Άννα Βίσση στη Δέσποινα Βανδή.

Στο τέλος της μουσικής τους συνάντησης, οι δύο τραγουδίστριες έδωσαν ένα πεταχτό φιλί, κάτι, που όπως ήταν αναμενόμενο, σχολιάστηκε έντονα από τους χρήστες των social media. Οι δύο τραγουδίστριες αφήσαν να εννοηθεί ότι η αποψινή τους συνάντηση επί σκηνής δεν θα είναι η τελευταία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments