Lifestyle

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι κορμάρα και σκίζει στο Survivor

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι κορμάρα και σκίζει στο Survivor
Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι η παίκτρια που έχει εντυπωσιάσει όσο λίγες στο νέο κύκλο του Survivor.

Η Κάτια Ταραμπάνκο έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα από τη συμμετοχή της στο περσινό GNTM. Το νεαρό μοντέλο ξεχώρισε γρήγορα και έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό. Μετά το γνωστό πρόβλημα που υπήρξε με τις ψήφους ήταν μια από τις δυο νικήτριες. Αν και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως θα είχε κερδίσει όπως και να έχει. Η Κάτια δεν έχει διστάσει να κάνει παράτολμα πράγματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο GNT δέχτηκε να κόψει τα μαλλιά της αρκετά κοντά και από τότε το υιοθέτησε. Βέβαια η επόμενη πρόκληση που πήρε ήταν ακόμα πιο μεγάλη καθώς δέχτηκε να συμμετάσχει στο Survivor.

O νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής. Η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν στην ομάδα των διάσημων και κατάφερε να εντυπωσιάσει. Εκτός από την εξωτερική της εμφάνιση, η νεαρή παίκτρια έδειξε ιδιαίτερα δυνατή στον στίβο μάχης. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι είναι η δυνατότερη γυναίκα της ομάδας των διάσημων. Εμείς μπορεί να είδαμε μόνο το πρώτο επεισόδιο, αλλά ήδη η παραγωγή έχει προχωρήσει και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Κάτια είναι αυτή που κάνει τη διαφορά.

Γνωρίστε καλύτερα την Κάτια Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι 24 ετών και κατάγεται από την Μαριούπολη της Ουκρανίας. Λατρεύει τον αθλητισμό και τα extreme sports. Παίζει τένις, κάνει ιππασία, σκι, wakeboard και σκοποβολή. Με το modelling ασχολείται επαγγελματικά από τα 16 της. Έχει περπατήσει στην πασαρέλα για μεγάλους σχεδιαστές ενώ έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες σε Ελλάδα, Αίγυπτο και Ινδία.

Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά σίριαλ, έχει κερδίσει τίτλο σε τηλεοπτικό διαγωνισμό μόδας. Φέτος, συμμετείχε στην εκπομπή «Θαλασσόλυκοι» του ΣΚΑΪ. Στο Survivor 4 η Κάτια Ταραμπάνκο έρχεται για να βγει από τη ζώνη ασφαλείας της και φυσικά, για να κερδίσει το έπαθλο… μόνη της. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του GNT η Κάτια Ταραμπάνκο είχε απασχολήσει έντονα τα ΜΜΕ για την προσωπική της ζωή. Τότε κυκλοφορούσαν πολλά δημοσιεύματα για τη σχέση της και για τον χωρισμό της με τον Γιώργο Λάγιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments