Αθλητισμός

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ Ολυμπιακός: Καταλήγει στην Πόρτο ο Μολδαβός

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ Ολυμπιακός: Καταλήγει στην Πόρτο ο Μολδαβός
Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ Ολυμπιακός: Η Πόρτο κινήθηκε γρήγορα και άρπαξε τον ποδοσφαιριστή.

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα ψαξίματος οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κατέληξαν στον εκλεκτό τους για το αριστερό άκρο της άμυνας. Και πάνω που νομίζαμε ότι το σίριαλ λαμβάνει τέλος ήρθε η Πόρτο να δώσει νέα τροπή στα δεδομένα. Αν και ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έμοιαζε να βρίσκεται μια ανάσα από τους «ερυθρόλευκους», τελικά ο Μολδαβός άσος καταλήγει στους «δράκους». Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο καθώς το καλοκαίρι η Πόρτο είχε πάρει τον Ζαϊντού.

Όπως αναφέρει η Record, οι πρωταθλητές Πορτογαλίας άσκησαν τελικά το δικαίωμα επαναγοράς του ποδοσφαιριστή από την Πάσος Φερέιρα. Ο Ρέαμπτσιουκ θα παραμείνει ως το τέλος της σεζόν στην ίδια ομάδα, αλλά από το καλοκαίρι θα μετακομίσει στο «Ντραγκάο». Αυτό αναγκάζει τον Ολυμπιακό να στραφεί σε άλλες λύσεις για τη θέση του αριστερού μπακ. Εδώ και καιρό εξετάζεται η περίπτωση του Νορβηγού Φρέντρικ Μπιόρκαν της Μπόντο Γκλιμτ, αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές που θα φέρουν σε πρώτο πλάνο πλέον οι «ερυθρόλευκοι».

Λοβέρα Ολυμπιακός: Έρχεται πρόταση από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού

Ο Μάξι Λοβέρα έχει εκφράσει δημοσίως την θέλησή του να φύγει από τον Πειραιά ψάχνοντας ομάδα που θα του δώσει χρόνο συμμετοχής. Μέχρι τώρα ο Λοβέρα τη φετινή σεζόν έπαιξε σε τέσσερα παιχνίδια της Super League μετρώντας συνολικά 149 λεπτά. Ο Ολυμπιακός από την άλλη δεν είναι ικανοποιημένος από τα όσα έχει δώσει μέχρι τώρα ο Αργεντίνος, αλλά θα ήθελε να τον δώσει κάπου, μάλλον με την μορφή, δανεισμού, όπου θα πάρει χρόνο στο γήπεδο. Ας μην ξεχνάμε ότι έδωσε ένα σημαντικό ποσό για να τον αποκτήσει.

Το τελευταίο διάστημα πυκνώνουν οι πληροφορίες που θέλουν να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον Λοβέρα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Σύμφωνα με το ΦΩΣ είναι πολύ πιθανόν ο Πειραιάς να κλείσει συμφωνία με ομάδα και ο Λοβέρα να μην συνεχίσει στο επόμενο μισό της σεζόν στο λιμάνι. Ο Λοβέρα δεν έχει καταφέρει στον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται στον Ολυμπιακό να αποδώσει αυτά που προσδοκούσαν ο Μαρτίνς και γενικότερα ο οργανισμός που επένδυσε πάνω του. Να θυμίσουμε ότι τον Νοέμβριο απορρίφθηκε η πρόταση από τη Βάσκο Ντα Γκάμα. Το πιθανότερο αυτή τη στιγμή είναι ότι για τον Λοβέρα θα έρθει πρόταση με τον δανεισμό να φαντάζει το πιο υπαρκτό σενάριο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments