Αθλητισμός

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ: Έρχεται στον Ολυμπιακό

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ: Έρχεται στον Ολυμπιακό
Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ: Ο Μολδαβός αριστερός μπακ είπε «όχι» στην Πόρτο και αναμένεται λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε επίσημα πως ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Παρασκευής στη 1. Θα προσγειωθεί από την Πορτογαλία στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελ. Βενιζέλος», εκεί όπου θα τον υποδεχτούν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. 

Όπως αναφέρει και το sdna.gr, αίσιο τέλος είχε για τους πρωταθλητές Ελλάδας το σίριαλ με τον Μολδαβό ακραίο της Πάσος Φερέιρα. Παρά την προσπάθεια της Πόρτο να μπει και να κλέψει τον διεθνή αριστερό μπακ, ο Ολυμπιακός τα βρήκε μαζί του και με την ομάδα του και θα κάνει οριστικά δικό του τον ποδοσφαιριστή.

Υπενθυμίζεται ότι τα δικαιώματα του Ρέαμπτσιουκ ανήκουν σε τρεις πλευρές (από 40% οι Πάσος Φερέιρα, Πόρτο και 20% ο ατζέντης του Ντέκο) και οι “Δράκοι” πίεσαν τα τελευταία 24ωρα για να ανατρέψουν τα δεδομένα και να τον πάρουν πίσω στο “Ντραγκάο”. Ο παίκτης ωστόσο έδειξε προτίμηση στους Πειραιώτες από τη στιγμή που πήρε εγγυήσεις ότι θα έχει ρόλο βασικού, σε αντίθεση με την Πόρτο όπου προοριζόταν για εναλλακτική λύση. O Ολυμπιακός θα καταβάλλει κοντά στα 2 εκατ. ευρώ στην Πάσος Φερέιρα, ενώ ο 22χρονος μπακ αναμένεται σήμερα στη 1 τα μεσάνυχτα στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, υπογράφοντας πιθανότατα για 4,5 χρόνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments