Ελλάδα

Βασίλης Κικίλιας Τζένη Μπαλατσινού: Το ζευγάρι έστειλε ευχές παρέα με τα σκυλιά του

Βασίλης Κικίλιας Τζένη Μπαλατσινού: Το ζευγάρι έστειλε ευχές παρέα με τα σκυλιά του
Βασίλης Κικίλιας Τζένη Μπαλατσινού: Οι δυο τους είχαν γίνει γονείς ανήμερα των Χριστουγέννων.

Είναι ευτυχισμένοι και δεν το κρύβουν. Ο λόγος για τον υπουργό Υγείας και τη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού που έστειλαν τις ευχές τους για τη νέα χρονιά, αγκαλιασμένοι και με πολύ καλή παρέα: τα δύο σκυλιά τους. Να θυμίσουμε ότι οι δυο τους ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2020 έγιναν και γονείς ενός υγιέστατου αγοριού.

Τη φωτογραφία του ζευγαριού ανέβασε ο Βασίλης Κικίλιας στο Facebook, όπου το ζευγάρι με τα σκυλάκια απολαμβάνει τον ήλιο. Ο υπουργός ευχαρίστησε και όσους του ευχήθηκαν για τη σημερινή ονομαστική του γιορτή.

«Σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές σας και τα υπέροχα μηνύματά σας! Καλή χρονιά σε εσάς, τις οικογένειές σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Μια χρονιά ελεύθερη και ανθρώπινη που θα μας φέρει πάλι κοντά», έγραψε ο υπουργός Υγείας στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό του στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Δείτε την ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού υποδέχτηκαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους τα Χριστούγεννα. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Happy Day», η παρουσιάστρια γέννησε σε ιδιωτικό μαιευτήριο στην Αττική και το μωρό της ζύγιζε 3.500 γραμμάρια.

Η Τζένη Μπαλατσινού μπήκε στο μαιευτήριο το μεσημέρι των Χριστουγέννων για να φέρει στον κόσμο το αγοράκι της και παρά τα γεγονότα της επικαιρότητας και τις προετοιμασίες για το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, ο σύζυγός της και υπουργός Υγείας βρέθηκε στο πλευρό της. Μάλιστα, ο ίδιος έκανε και μία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram αμέσως μετά τη γέννα.

«Η ζωή μας είναι οι άνθρωποι μας, η οικογένεια μας. Ανήμερα των Χριστουγέννων ο άνθρωπος μου, η γυναίκα μου, έφερε στη ζωή τον γιό μας. Στιγμή ιερή, συναισθήματα σπάνια! Χρόνια πολλά σε όλους σας, με υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και πίστη», έγραψε ο Βασίλης Κικίλιας, μεταφέροντας σε όλους τα χαρμόσυνα νέα, αλλά και την χαρά που είχε για τη γέννηση του γιου του.

Δείτε την ανάρτηση του υπουργού Υγείας στο Instagram

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments