Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [01/01/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [01/01/21]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [01/01/21].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [01/01/21].

Κριός

Θα βοηθούσε πολύ αν εμβαθύνατε λίγο στις συζητήσεις με το ταίρι σας και δεν μένατε άλλο στα επιφανειακά ζητήματα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει το είδος των συνομιλιών που συνήθως αποφεύγετε. Αλλά τώρα καλό θα ήταν να κάνετε, για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αρχίσετε να μιλάτε.

Ταύρος 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας και να εκφραστείτε. Οι υποψήφιοι ερωτικοί σύντροφοι σας βρίσκουν μυστηριώδεις και αινιγματικούς και τις περισσότερες φορές δεν ξέρουν πώς να σας αντιμετωπίσουν. Έχετε τον απόλυτο έλεγχο των συναισθημάτων σας αλλά δεν σας αρέσει να εξηγείτε τον εαυτό σας, καθώς θεωρείτε ότι αφαιρεί τη μαγεία.

Δίδυμοι

Προτιμάτε να δείχνετε την αγάπη σας προς το ταίρι σας με κάτι χειροπιαστό: Αγοράζοντας δώρα, κάνοντάς του μασάζ ή πηγαίνοντάς τον/την κάπου ακριβά για φαγητό. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι αν θέλετε να δείξετε το ενδιαφέρον σας, θα πρέπει να του/της μιλήσετε. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πραγματικά πρέπει να μάθει.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας προσφέρει την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιον/α λίγο καλύτερα, καλά, πολύ καλύτερα. Η αλήθεια είναι ότι όλα εξαρτώνται από το πόσο ανοιχτά θα μιλήσετε ο ένας στον άλλο. Έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε μερικά πολύ προσωπικά, ουσιαστικά και βαθιά θέματα… Και αυτό απαιτεί να είστε ειλικρινείς και να μην φοβάστε να εκφραστείτε.

Λέων 

Παρόλο που σας αρέσει η ιδέα μιας σχέσης, πολλές φορές σας δυσκολεύουν τα πρακτικά ζητήματα που την αφορούν. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας σε κάποιο ξεχωριστό άτομο. Ίσως βέβαια χρειαστεί να συζητήσετε και μερικά πράγματα που μπορεί να μην είναι πολύ ευχάριστα.

Παρθένος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να κάνετε την κίνησή σας και να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Απλά να θυμάστε ότι όσο περισσότερο προσπαθείτε να χειραγωγήσετε την κατάσταση, τόσες περισσότερες δυσκολίες θα προκαλέσει στο μέλλον. Προσπαθήστε να είστε ανοιχτόμυαλοι και αυθεντικοί και όλα θα πάνε καλά.

Ζυγός 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει αήττητους στον ερωτικό τομέα. Έχετε φοβερή αυτοπεποίθηση και δεν πρόκειται να αφήσετε τίποτα και κανέναν να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά σας. Καλά θα κάνετε, όμως, να λάβετε υπόψη το άλλο άτομο και τα συναισθήματά του. Δείξτε του/της πόσο νοιάζεστε.

Σκορπιός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να προκαλέσει εμπόδια και δυσκολίες στις σχέσεις σας. Εάν ένα περίεργο ζήτημα σας ανησυχεί τελευταία, πλέον αισθάνεστε αποφασισμένοι να βρείτε μια λύση που να λειτουργεί και για τους δύο. Με ειλικρίνεια και ανοιχτό μυαλό μπορείτε να κάνετε θαύματα.

Τοξότης 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει πολλές δυνατότητες να μεταμορφώσετε τις σχέσεις σας. Ούτως ή άλλως έχετε μια κάπως πειραματική προσέγγιση στις σχέσεις σας: Δεν μπορείτε να αντισταθείτε στην παρόρμηση να δείτε τι καινούργιο μπορείτε να ανακαλύψετε. Αν κάνετε κάποια συζήτηση σήμερα, προσπαθήστε να μην είστε σκληροί.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει τις ουσιαστικές συζητήσεις. Εάν κρύβετε κάτι από το ταίρι σας ή αν ντρέπεστε να παραδεχτείτε κάποιο λάθος σας, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να συζητήσετε. Θα είναι μια ιδιαίτερα απελευθερωτική διαδικασία, που θα ενισχύσει το δέσιμο μεταξύ σας.

Υδροχόος

Ο έρωτας λειτουργεί με μυστήριους τρόπους. Μερικές φορές με πάθος, άλλες ήσυχα και γλυκά. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι δεν μπορείτε να εξαναγκάσετε την δημιουργία μιας σχέσης, εάν το άλλο άτομο δεν αισθάνεται έτοιμο να δεσμευτεί. Μπορείτε να συνεχίσετε να του τηλεφωνείτε ή να του στέλνετε μηνύματα, αλλά αν δεν θέλει να απαντήσει δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα.

Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να εξετάσετε την προοπτική αλλαγής στην σχέση σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να κάνετε κάτι δραστικό. Θα πρέπει να κάτσετε με τον/την αγαπημένο/η σας και να μιλήσετε για το πώς πραγματικά αισθάνεστε. Μόνο αν ανοιχτείτε ο ένας στον άλλον θα κάνετε πρόοδο στη σχέση σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments