Αθλητισμός

Φενέρ ΠΑΟΚ: Επιμένουν οι Τούρκοι για Μιχαηλίδη και Παπασταθόπουλο

Φενέρ ΠΑΟΚ: Επιμένουν οι Τούρκοι για Μιχαηλίδη και Παπασταθόπουλο
Φενέρ ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον από την τουρκική ομάδα για τους παίκτες του «Δικεφάλου»

Ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά του Αιγαίου για παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος και συγκεκριμένα του ΠΑΟΚ. Η Φενερμπαχτσέ στην προσπάθειά της να ενισχύσει την άμυνά της κοιτάζει προς Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα τον Γιάννης Μιχαηλίδη και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ.

Ωστόσο δημοσιεύματα θέλουν και τη Γαλατάσαραϊ να ρίχνει τα δίχτυα της στην Τούμπα. Το τελευταίο διάστημα ακούγεται το όνομα του Εσιτί.

Νέα δημοσιεύματα από την Τουρκία επιμένουν ότι η Γαλατάσαραϊ ενδιαφέρεται για τον Άντερσον Εσίτι του ΠΑΟΚ. Ο 26χρονος άσος από τη Νιγηρία φαίνεται πως είναι η επιλογή των σκάουτερ της τουρκικής ομάδας ως πρόταση προς το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση της Γαλατά.

Όπως αναφέρει και το metrosport.gr, η Γαλατασαράι αντιμετωπίζει μεγάλο θέμα στο χώρο του άξονα, καθώς ο Ετέμπο, ο οποίος αποκτήθηκε με τυμπανοκρουσίες, δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, και όπως φαίνεται είναι πολύ κοντά στην έξοδο.

Με αυτόν τον τρόπο προέκυψε το όνομα του Άντερσον Εσίτι για τους Τούρκους, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπο του Νιγηριανού αμυντικού μέσου του ΠΑΟΚ, τον τέλειο αντικαταστάτη για να καλύψει την αποχώρηση του Ετέμπο. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι δύο παίκτες ανήκουν στο ίδιο γραφείο μάνατζερ.

O Εσίτι, έχει συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο» μέχρι το 2023, όμως δεν έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις με τις μέχρι στιγμής συμμετοχές του, γι’αυτό άλλωστε μια πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, έστω και με την μορφή δανεισμού, δεν θα άφηνε καθόλου αδιάφορους τους ιθύνοντες του συλλόγου. Να σημειώσουμε ότι φέτος ο Νιγηριανός άσος έχει παίξει σε 12 ματς του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ενώ το Transfermarkt τον αξιολογεί στα 2,8 εκατομμύρια ευρώ.

Στον Δικέφαλο ο Μίκαελ Κρμέντσικ

Εντωμεταξύ ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον Μίκαελ Κρμέντσικ, ο οποίος για τους επόμενους έξι μήνες θα βρίσκεται στην Τούμπα καθώς ΠΑΟΚ και Κλαμπ Μπριζ συμφώνησαν για τον δανεισμό του. Ανάμεσα σε πολλούς ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον Τσέχο σέντερ φορ ο οποίος αναμένεται να φτάσει Θεσσαλονίκη μέχρι αύριο. Η αναζήτηση του σέντερ φορ αποτελούσε προτεραιότητα για την ομάδα του «Δικέφαλου». Μετά την απόφαση τους – 100 μέρες μετά την απόκτηση του Τσολάκ αντί σχεδόν 3,5 εκ. ευρώ – για ακόμα ένα επιθετικό, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν ξεκινήσει την αναζήτηση σέντερ φορ.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι, που είναι στήριγμα για την ομάδα, δεν μπορεί εύκολα να γίνει δημιουργικός εκτός μεγάλης περιοχής και να κινηθεί έξω από τα όρια δράσης ενός καθαρού επιθετικού. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Αντόνιο Τσόλακ. Έτσι υπάρχει η αδυναμία στην επίθεση του ΠΑΟΚ πράγμα που το έχουν εντοπίσει οι άνθρωποι της ομάδας ιδίως στα «μικρά» παιχνίδια, όπου οι ποδοσφαιριστές του Πάμπλο Γκαρσία καλούνται να διασπάσουν κλειστές άμυνες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments