Αθλητισμός

Ολυμπιακός ΑΕΚ LIVE: Τέλος ο Λιβάγια από την ΑΕΚ

Ολυμπιακός ΑΕΚ LIVE: Τέλος ο Λιβάγια από την ΑΕΚ
Ολυμπιακός ΑΕΚ LIVE: Είκοσι μέρες περιθώριο έχει δώσει η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ στον Παναγιώτη Κονέ, για να κάνει την εισήγησή του όσο αφορά στις ανανεώσεις που «καίνε».

Λίγο πριν το επίμαχο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ, αίσθηση προκαλεί ένα δημοσίευμα από τουρκική ιστοσελίδα και αφορά στο μέλλον του Μάρκο Λιβάγια στην ΑΕΚ.

Πιο αναλυτικά, είκοσι μέρες περιθώριο έχει δώσει η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ στον Παναγιώτη Κονέ, για να κάνει την εισήγησή του όσο αφορά στις ανανεώσεις που «καίνε» και δεν είναι άλλες από εκείνες του Μάρκο Λιβάγια και του Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ένωσης έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με όλους τους ποδοσφαιριστές, επιδιώκοντας να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. Τον απασχολούν οι απόψεις τους γύρω από τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Για αυτό και στις συζητήσεις που είχε, δεν έγινε λόγος για το σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Έτσι, από την ερχόμενη εβδομάδα θα προσπαθήσει να αναλύσει τις περιπτώσεις Λιβάγια, Ολιβέιρα και να βάλει τα «θέλω» των δύο παικτών στη ζυγαριά τόσο με τις προσδοκίες του οργανισμού όσο και με την οικονομική δυνατότητα της ΠΑΕ.

Όμως, σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα, Gunebakis, η συμφωνία του Λιβάγια με την Τραμπζονσπόρ δείχνει να έχει ολοκληρωθεί. «Η μεταγραφή του Μάρκο Λιβάγια στην Τράμπζονσπορ δείχνει να έχει ολοκληρωθεί. Οι κυανέρυθροι, που έχουν προτείνει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1,5 εκατομμύριο ευρώ στον Κροάτη άσο φαίνεται πως τον έπεισαν να μετακομίσει στην Τουρκία».

Αυτό αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα και προσθέτει ο συντάκτης το εξής: «Η ΑΕΚ άναψε το πράσινο φως για την εν λόγω μεταγραφή. Την ίδια στιγμή που η Τράμπζονσπορ δούλευε τις υποθέσεις των Γιούνκερ της Μπόντο Γκλιμπτ και τον Γεντλίν της Νιούκαστλ, ο τεχνικός διευθυντής ολοκλήρωνε την υπόθεση για το 10άρι. Γίνονται προσπάθειες η περίπτωση του Λιβάγια να τελειώσει σύντομα».

Αυτό ωστόσο, που αξίζει να τονισθεί, είναι ότι τα παραπάνω αποτελούν εκτίμηση – πληροφορία της τουρκικής ιστοσελίδας, καθώς από την ΑΕΚ δεν προκύπτει κάτι νεότερο για την ώρα σχετικά με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λιβάγια.

Επίσης, να αναφέρουμε ότι μέσα από 32 «ετοιμοπόλεμους» ποδοσφαιριστές έχει επιλέξει ο Μανόλο Χιμένεθ την αποστολή για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς, εναντίον του Ολυμπιακού στο Φάληρο στις 19:30 ενώ σε πρόσφατη προπόνηση μετείχε και ο Μάρκο Λιβάγια που επέστρεψε από την Κροατία το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments