Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Μόνος στόχος η νίκη στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Μόνος στόχος η νίκη στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς
Ολυμπιακός - ΑΕΚ: «Ερυθρόλευκοι» και «κιτρινόμαυροι» διασταυρώνουν απόψε τα ξίφη τους, με φόντο τους τρεις βαθμούς.

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι του 2021 είναι γεγονός. Σήμερα, Κυριακή 3 Ιανουαρίου, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στις 19:30 στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ΑΕΚ, για την 14η στροφή του πρωταθλήματος, με την κάθε ομάδα να θέλει τη νίκη για τους δικούς της λόγους. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς θέλουν να διευρύνουν τη διαφορά τους με την «Ένωση», ενόψει και των πλέι οφ, και να κάνουν άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του 46ου τίτλου στην ιστορία τους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των “ερυθρόλευκων” έχει αρκετούς παίκτες στη διάθεσή του, από τους οποίους ζητά σοβαρότητα και προσπάθεια για να επιτευχθεί ο στόχος. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του (από δεξιά προς αριστερά) θα έχει τους Ραφίνια, Σισέ, Σεμέδο και Χολέμπας. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Εμβιλά και ο Καμαρά, με τον Φορτούνη μπροστά τους. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι ο Βρουσάι και ο Βαλμπουενά, ενώ στην επίθεση θα είναι ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Μπα, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Σουρλής, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Σουντανί και Κάπιερς. Σημειώνεται πως η τελική 20άδα θα ανακοινωθεί λίγη ώρα πριν από την έναρξη του ματς.

Νέο ξεκίνημα για την ΑΕΚ:

Από την μεριά της η «Ένωση» θέλει επίσης τη νίκη, για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Στην προσπάθεια αυτή θα έχει στο πλάι της τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος στα τρία προηγούμενα ματς στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο είχε σημειώσει τρίποντα. Ο Ισπανός, από την ημέρα που ανέλαβε το τιμόνι της ΑΕΚ, προσπαθεί να οργανώσει την άμυνα, δίνοντας έμφαση στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας για να υπάρξουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τσιντώντας, ο οποίος μπροστά του (από δεξιά προς αριστερά) θα έχεις τους Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου (ή Σβάρνα) και Ινσούα (ή Λόπες). Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σιμόες και Γαλανόπουλος (ή Κρίστιτσιτς), με τον Γκαρσία και τον Τάνκοβιτς στα δύο πλάγια. Ο Λιβάγια ή ο Μάνταλος θα παίξουν πίσω από τον Ανσαριφάρντ. Την αποστολή συμπληρώνουν: Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λάτσι, Μιτάι, Μαχαίρας, Αλμπάνης και Ολιβέιρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments