Lifestyle

Εβελίνα Παπούλια: Η αποκαλυπτική συνέντευξη της ηθοποιού – Τι είπε για την περίοδο που ήταν έγκυος

Εβελίνα Παπούλια: Η αποκαλυπτική συνέντευξη της ηθοποιού – Τι είπε για την περίοδο που ήταν έγκυος
Εβελίνα Παπούλια: Η ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί σε πράγματα που δεν ξέραμε για την καριέρα της.

Η Εβελίνα Παπούλια δεν δίστασε να αναφερθεί σε γεγονότα που πολλοί δεν γνωρίζαμε για την καριέρα της σε συνέντευξη που έδωσε στο «Έλα χαμογέλα» και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη το πρωί της Κυριακής 3 Ιανουαρίου. Η αγαπημένη ηθοποιός ήταν αποκαλυπτική.

Ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για την κόρη της και για το τι της έλεγαν όταν αποφάσισε να μείνει έγκυος.

Η Εβελίνα Παπούλια είπε στην πρωινή εκπομπή του OPEN ότι: «Το μοναδικό πράγμα που θα έλεγα στην κόρη μου είναι πως, αν επαγγελματικά έχεις βρει τον δρόμο σου, έχεις τα χρήματα σου και είσαι ικανοποιημένη από αυτό, όποτε θες κάνε παιδί».

«Εγώ ένιωσα πάρα πολύ σίγουρη για αυτό, ήθελα κιόλας. Δεν ήθελα να γίνω μεγάλη μητέρα, ήθελα να γίνω μικρή. Σε αντίθεση με όλους τους άλλους που μου έλεγαν, “καλά τώρα που ξαφνικά πρωταγωνιστείς, μένεις έγκυος; Κατέστρεψες την καριέρα σου!”. Δεν θεώρησα όμως ότι ποτέ την καταστρέφω, αντιθέτως ένιωσα ότι ήμουν πολύ πιο ασφαλής», συμπλήρωσε η Εβελίνα Παπούλια.

Για την κόρη της είπε ακόμα ότι: «Τη θαυμάζω σαν παιδί. Έχει ποιότητα, είναι πεισματάρα και έχει πάθος μέσα της. Μικρή μου είχε πει μια ατάκα η οποία με έχει στοιχειώσει. Ήταν ένα παιδί που πήγαινε με όλους, την έπαιρναν και την έψαχνα. Όταν ήταν 6 χρονών της είπα με τρόπο ότι δεν γίνεται να τους αγαπάμε όλους κι εκείνη μου απάντησε “αν δεν αγαπούσα πολύ δεν θα ήξερα ότι έχω καρδιά”».

Η ηθοποιός μίλησε για το γεγονός ότι δεν αντέχει κάποιος να της στερεί την ελευθερία της και μάλιστα χαρακτήρισε τους δύο γάμους της «καταστροφή». Η Εβελίνα Παπούλια ανέφερε ακόμα ότι έχει δεχθεί πρόταση για να παρουσιάσει τηλεοπτική εκπομπή για 3 μήνες, έναντι του ποσού των 60.000 ευρώ και αρνήθηκε.

Η άγνωστη σχέση με την Τατιάνα Στεφανίδου και την Τζένη Μπαλατσινού

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στo «Έλα χαμογέλα» και για τη λατρεία με τον χορό που έχει από μικρό κορίτσι. Μάλιστα, από τα 6 της ήταν αποφασισμένη για το τι θα κάνει στο μέλλον.

Η ηθοποιός, αποκάλυψε στην εκπομπή του OPEN την άγνωστη σχέση που είχε ως φοιτήτρια με την Τατιάνα Στεφανίδου και την Τζένη Μπαλατσινού. «Ήμασταν στην ίδια σχολή με την Τατιάνα, Είναι ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που εγώ ήξερα. Ήταν καλή χορεύτρια, κάναμε πολλή παρέα τότε, κολλητή και με την Τζένη Μπαλατσινού. Μετά χαθήκαμε», δήλωσε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments