Lifestyle

Ιωάννα Τούνη Instagram: Αποχαιρέτησε το 2020 με τον πιο αισθησιακό τρόπο

Ιωάννα Τούνη Instagram: Αποχαιρέτησε το 2020 με τον πιο αισθησιακό τρόπο
Ιωάννα Τούνη Instagram: Το 2020, για την όμορφη Θεσσαλονικιά ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό και έντονο καθώς κλήθηκε να αντιμετωπίσει πολλά ζητήματα.

Η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα βίντεο στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram όπου φαίνεται η ίδια όντας στην παραλία και φορώντας ένα ολόμαυρο μικροσκοπικό κορμάκι.

Η όμορφη επιχειρηματίας και πρώην παίκτρια του τηλεπαιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΙ, My Style Rocks, έχει συνηθίσει τους χιλιάδες ακολούθους της σε σέξι και προκλητικές μα όχι χυδαίες αναρτήσεις.

Και η αλήθεια είναι ότι βρήκε τον καλύτερο τρόπο προκειμένου να αποχαιρετήσει τη χρονιά που έφυγε, το έτος που ζόρισε, το 2020 που προκάλεσε πολλά προβλήματα σε όλο τον πλανήτη.

«Εγώ, αποχαιρετώντας το #2020», είναι το απλό, λιτό και μεστό σχόλιο της όμορφης Θεσσαλονικιάς η οποία δέχθηκε πολλά σχόλια, τα περισσότερα εκ των οποίων θετικά και γεμάτα ευχές, για το πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε.

Το 2020 πάντως, για την Ιωάννα Τούνη ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό και έντονο καθώς κλήθηκε να αντιμετωπίσει έναν ακόμα χωρισμό καθώς και το ροζ βίντεο για το οποίο την κατηγόρησαν, αν και τους τελευταίους μήνες φαίνεται πως επανασυνδέθηκε με έναν πρώην σύντροφό της, τον Γιάννη Σιδεράκη.

Οι δύο τους υπήρξαν ζευγάρι και στο παρελθόν, ενώ τη σχέση τους είχε «προδώσει» το Instagram καθώς η Ιωάννα Τούνη ανεβάζει αρκετά συχνά φωτογραφίες με τον σκύλο του συντρόφου της, στον οποίο έχουν και οι δύο τεράστια αδυναμία.

Ακολουθεί το βίντεο που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη στο Instagram της:

Οι δύο τους βέβαια δεν είχαν επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει δημόσια τα όσα γράφονταν για τη σχέση τους. Και παρότι πριν λίγο καιρό όλα τα σημάδια έδειχναν ότι χώρισαν ξανά… αφού δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Ιnstagram, ένα σχόλιο του Γιάννη Σιδεράκη κάτω από μια πρόσφατη φωτογραφία της, επιβεβαιώνει τη σχέση τους και βάζει τέλος στις φήμες χωρισμού.

Με αφορμή τα Βραβεία της Soula Glamorous λοιπόν, στα οποία η Ιωάννα Τούνη κέρδισε τον χωρισμό της χρονιάς, για την πρώην σχέση της με τον Χρήστο Τσεβρεντζή, η ίδια έγραψε το εξής: «Σε mood βαθιάς και ανυπέρβλητης θλίψης που στα @soulaglamorous awards 2020 κέρδισα μόνο το βραβείο χωρισμού. Αχχχχχχχχχχχχχχχ», με τον Γιάννη Σιδεράκη να απαντά πως: «Δικιά μου είσαι με μπλοκ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments