Ειδήσεις

Ολυμπιακός μεταγραφές: Άφησε περιθώριο για νέα μεταγραφή ο Μαρτίνς αν υπάρξει αποχώρηση

Ολυμπιακός μεταγραφές: Άφησε περιθώριο για νέα μεταγραφή ο Μαρτίνς αν υπάρξει αποχώρηση
Ολυμπιακός μεταγραφές: Η δήλωση του Μαρτίνς που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο κι άλλης μεταγραφικής κίνησης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, σε πρόσφατη δήλωσή του, σημείωσε ότι μπορεί να υπάρξει κι άλλη προσθήκη εκτός από τον όλεγκ Ρέαμπτσιουκ αφού κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί σε μια μεταγραφική περίοδο. Τη δήλωση του Πορτογάλου τεχνικού σχολιάζει το «Φως των Σπορ».

Η καθημερινή αθλητική εφημερίδα γράφει: «Όταν ο Μαρτίνς βγήκε και είπε ότι μπορεί να υπάρξει ακόμη μία προσθήκη, γιατί σε μία μεταγραφική αγορά μπορεί να προκύψει μία πώληση, δεν το είπε τυχαία. Για την ακρίβεια, ποτέ δεν μιλάει τυχαία ο Πορτογάλος τεχνικός για τέτοιου είδους θέματα. Μήπως έχει αφουγκραστεί ότι θα «σκάσει» σούπερ πρόταση για ποδοσφαιριστή του; Διόλου απίθανο…».

Τον Δεκέμβριο είχε γραφτεί ακόμα ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να προχωρήσει και σε ενίσχυση στις θέσεις των δεξιών μπακ, αλλά μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

Εν τω μεταξύ, ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (6/1, 19:30 η ώρα), που αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές, με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ να είναι μεταξύ αυτών.

Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για το ματς που θα γίνει στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League 1 έχει ολοκληρωθεί. Ο 22χρονος Μολδαβός αριστερός μπακ βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο φυσικής κατάστασης, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει 13 συμμετοχές στην Πορτογαλία με την Πάσος Φερέιρα, από την οποία τον απέκτησε πριν λίγες μέρες ο Ολυμπιακός.

Αντίθετα, εκτός έμειναν ο Ανδρέας Μπουχαλάκης που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προπόνηση, ο Αχμέντ Χασάν που εξακολουθεί να μην είναι απόλυτα έτοιμος μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό, καθώς κι οι Μοχάμεντ Ντρέγκε, Μαξ Λοβέρα και Ούγκο Κάιπερς.

Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ανδρούτσος, Καμαρά, Πέπε, Μασούρας, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Φορτούνης, Σουντανί, Ελ Αραμπί.

Τέλος, έγιναν γνωστά τα ζευγάρια του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ολυμπιακό να κληρώνεται με τον Παναιτωλικό. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο Αγρίνιο. Οι αναμετρήσεις θα είναι διπλές, οι αγώνες της πρώτης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθούν στις 19-20-21 του Ιανουαρίου, ενώ της δεύτερης στις 2-3-4 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments