Διεθνή

Tanya Roberts: Η ηθοποιός πέθανε ένα 24ωρο μετά την λανθασμένη ανακοίνωση που την ήθελε νεκρή

Tanya Roberts: Η ηθοποιός πέθανε ένα 24ωρο μετά την λανθασμένη ανακοίνωση που την ήθελε νεκρή
Tanya Roberts: Σύμφωνα με την Daily Mail το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ δεν ζει πια, και αυτήν τη φορά η είδηση είναι αληθινή.

Η Tanya Roberts δεν ζει πια. Μετά τον ψεύτικο θάνατό της από τον εκπρόσωπο της και τον φίλο της, η ηθοποιός κατέληξε ένα 24ωρο αργότερα. Η είδηση του ψεύτικου θανάτου της έκανε τον γύρο του κόσμου, όπως και η διάψευσή του. Δυστυχώς όμως το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ αυτήν τη φορά έσβησε οριστικά.

Ο σύντροφός της έχοντας λανθασμένη ενημέρωση από το νοσοκομείο πίστεψε πως η Tanya Robers είχε «φύγει». Αφού ανακοίνωσαν τον θάνατό της ένα τηλεφώνημα τον έκανε να καταρρεύσει καθώς τα νέα ήταν πως είναι σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση αλλά ακόμα ζωντανή. Τελικά ο «Άγγελος του Τσάρλι» δεν τα κατάφερε. Άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο στις 9μμ το βράδυ της Δευτέρας.

Η στιγμή που ο σύντροφός της καταρρέει

Η Tanya Roberts κατέρρευσε στις 24 Δεκεμβρίου, ενώ είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά της. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες.

Το πραγματικό της όνομα ήταν Victoria Leigh Blum, και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο ενώ εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές διαφημίσεις.

Εμφανίστηκε σε διάφορες ταινίες την δεκαετία του ’70 και του ’80 αλλά έγινε παγκοσμίως γνωστή ως το κορίτσι του James Bond το 1985 παίζοντας μια Αμερικανίδα γεωλόγο που γίνεται στόχος του κακού Max Zorin τον οποίο ερμήνευσε ο Christopher Walken. Το 1984 πρωταγωνίστησε στην εμπορική επιτυχία «Sheena» η Βασίλισσα της Ζούγκλας. Επίσης, έπαιξε στη σειρά «The Beastmaster» και 41 συνολικά παραγωγές. Ξεχώρισε στην αγαπημένη σειρά «Άγγελοοι του Τσάρλι», αλλά και στο «That 70’s Show». Υπήρξε ένα από τα πιο δημοφιλή sex symbols της δεκαετίας του ’80, ενώ έγινε μέχρι και Barbie.

Η Victoria Leigh Blum γεννήθηκε το 1955 στο Μπρονξ στη Νέα Υόρκη και είχε ιρλανδική καταγωγή. Φοίτησε στο Actors Studio και ξεκίνησε την καριέρας της ως μοντέλο στη Νέα Υόρκη. Πήρε το όνομα Roberts από τον σύζυγό της με τον οποίο έμειναν παντρεμένοι από το 1974 μέχρι τον θάνατό του το 2006. Η Tanya Roberts ζούσε μόνη στην γειτονιά Hollywood Hills στην Καλιφόρνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments