Lifestyle

Χριστίνα Μπόμπα: Γιατί ο γιατρός της απαγόρευσε γυμναστική και ταξίδια

Χριστίνα Μπόμπα: Γιατί ο γιατρός της απαγόρευσε γυμναστική και ταξίδια
Χριστίνα Μπόμπα: Η παρουσιάστρια μοιράστηκε στο Instagram τους λόγους που δεν της επιτρέπεται η γυμναστική που τόσο αγαπάει.

Η Χριστίνα Μπόμπα περνάει την ομορφότερη φάση της ζωής της καθώς ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια της. Ωστόσο όσο χαρούμενα και να περνάνε αυτές οι στιγμές τόσο για την ίδια όσο και για τον Σάκη Τανιμανίδη, η εγκυμοσύνη έχει τους δικούς της κανόνες που σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι ευχάριστοι.

Η ίδια δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις στιγμές αυτής της εμπερίας. Έτσι μίλησε για τους περιορισμούς που της έχουν επιβληθεί από τον γιατρό της προκειμένου να έχει μία ασφαλή κύηση.

Απαντώντας αρχικά στην ερώτηση «αν έχει φουσκώσει η κοιλιά της», είπε: «Ακόμη δεν έχει φουσκώσει αρκετά, αλλά ανυπομονώ».

Ενώ, για τους περιορισμούς που έχει αποκάλυψε πως είναι δυο: τα ταξίδια και η γυμναστική. «Αχ, ελπίζω να ταξιδέψουμε σύντομα. Αν και για εμένα θα πάρει λίγο παραπάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε μιλώντας για το θέμα της γυμναστικής: «Ακόμη δεν μου έχει επιτρέψει ο γιατρός να γυμναστώ λόγω δίδυμης κύησης. Αν και ελπίζω να μπορέσω. Προσπαθώ να περπατάω καθημερινά». Τέλος, για το άγχος της εγκυμοσύνης ανέφερε: «Ελπίζω να τα πάω καλά. Θα είμαστε όλες οι μαμάδες σε επικοινωνία».

Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer και σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη αποκάλυψε με ένα βίντεο που ανήρτησε στα social media ότι δεν μπορεί πλέον να τρώει ό,τι θέλει καθώς άρχισαν να της “μυρίζουν” κάποιες τροφές, με αποτέλεσμα το πρωινό της να περιλαμβάνει αυστηρά βρώμη με μήλο, καρύδια και μέλι.

Υπενθυμίζεται ότι το γνωστό ζευγάρι που σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά του τα δύο παιδιά του -αφού η Χριστίνα Μπόμπα περιμένει δίδυμα- ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός με μια γλυκιά φωτογραφία μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού του και έχοντας περάσει δύο χρόνια από τον γάμο τους.

Μάλιστα έγραψε στη λεζάντα η μέλλουσα μητέρα, η 32χρονη Χριστίνα Μπόμπα, τονίζοντας ότι και οι δύο είναι πανευτυχείς που θα γίνουν γονείς, ωστόσο αυτή η εγκυμοσύνη δεν ήρθε εύκολα:

“Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη! ♥️

ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα. 🙏”

Ποζάρει για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments