Αθλητισμός

Super League βαθμολογία: Αύξησε τη διαφορά του ο Ολυμπιακός

Super League βαθμολογία: Αύξησε τη διαφορά του ο Ολυμπιακός
Super League βαθμολογία: Πώς διαμορφώνεται ο βαθμολογικός πίνακας μετά τα σημερινά παιχνίδια για την 15η αγωνιστική.

Τη νίκη πανηγύρισαν σήμερα οι ομάδες του πάλαι ποτέ ΠΟΚ, με τον Ολυμπιακό να ξεφεύγει από τους διώκτες του. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την πορεία τους προς τον φετινό τίτλο στη Super League αφού δείχνουν ότι βρίσκονται σε άλλο επίπεδο.

Οι Πειραιώτες πέρασαν και από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης με 4-0, έφτασαν τους 38 βαθμούς και βρίσκονται στο +9 από τον δεύτερο Άρη. Οι «κιτρινόμαυροι» παίζουν αύριο Πέμπτη 7 Ιανουαρίου με αντίπαλο τον Βόλο στις 17:15.

Ο Ολυμπιακός είναι, μάλιστα, στο +10 από τον τρίτο ΠΑΟΚ, που όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία θα παίξει κι αυτή αύριο Πέμπτη  στις 19:30 εκτός έδρας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Οι «απρόμαυροι» θέλουν μόνο τη νίκη για να εκμεταλλευτούν πιθανό «στραβοπάτημα» του Άρη, να τον περάσουν στη βαθμολογία και να πλησιάσουν τον Ολυμπιακό που δείχνει να ξεφεύγει.

Νίκη με τον Μανόλο Χιμένεθ η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ μπορεί να μην κατάφερε να «μαγέψει» με την εμφάνιση της, αλλά νίκησε τον Παναιτωλικό (1-0) και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από τρεις αγωνιστικές, φτάνοντας τους 27 βαθμούς (στο -2 από τον Άρη και στο -1 από τον ΠΑΟΚ, με τους δυο Θεσσαλονικείς να παίζουν την Πέμπτη, όπως αναφέραμε πιο πάνω). Η ομάδα του Αγρινίου παρέμεινε στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, με 11 βαθμούς.

Ο Παναθηναϊκός, που είχε πολλές απουσίες, νίκησε πολύ δύσκολα με 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην προσπάθειά του να πλησιάσει την πρώτη τετράδα των ευρωπαϊκών «εισιτηρίων». Το «τριφύλλι» έφτασε τους 22 βαθμούς και παρέμεινε στο -5 από την ΑΕΚ.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας, ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 0-0 σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδίκησε σε καμια περίπτωση δάφνες ποιότητας. Η ομάδα της Λάρισας παρέμεινε έτσι την προτελευταία θέση με 8 βαθμούς, αλλά πλησίασε τον Παναιτωλικό (στο -3). Η ομάδα των Ιωαννίνων έφτασε τους 14 βαθμούς.

Αύριο αγωνίζεται και ο ΟΦΗ με τη Λαμία σε παιχνίδι που θα φιλοξενηθεί στο «Γεντί Κουλέ» στο Ηράκλειο στις 17:15 το απόγευμα.

Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία, όπως έχει διαμορφωθεί μετά τα αποτελέσματα της Τετάρτης 6 Ιανουαρίου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments