Lifestyle

Ιωάννα Παππά: Επέστρεψε στην τηλεόραση και μας άφησε άφωνους

Ιωάννα Παππά: Επέστρεψε στην τηλεόραση και μας άφησε άφωνους
Ιωάννα Παππά: Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Mega, "Έξαψη".

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 4 Ιανουαρίου η νέα σειρά του Mega «Έξαψη», στην πρωταγωνιστεί η Ιωάννα Πάππα. Η αγαπημένη ηθοποιός επέστρεψε στην μικρή οθόνη 14 χρόνια μετά τη συμμετοχή της στην «Κινούµενη άµµο» και πραγματικά μας άφησε άφωνους, τόσο με τις υποκριτικές της ικανότητες -τις οποίες ούτως ή άλλως γνωρίζαμε, απλά τις θυμηθήκαμε- όσο και με την ομορφιά της.

Αν και έλειψε αρκετά χρόνια από το γυαλί, έχει παραμείνει το ίδιο όμορφη και νέα, με τις ερμηνείες της να είναι η μία καλύτερη από την άλλη.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της έχει δηλώσει για το come back της: «Μετά την Κινούµενη άµµο έλειψα για 14 ολόκληρα χρόνια από την τηλεόραση, µε µοναδική εξαίρεση κάποιο αυτοτελές επεισόδιο που έκανα στον Πάνο Κοκκινόπουλο. Γιατί έλειψα; Γιατί ήθελα να πάρω ανάσες από την τηλεόραση, που απαιτεί πολύωρα γυρίσµατα, γιατί είχα ρίξει το βάρος µου στο θέατρο και φυσικά γιατί ήρθε στη ζωή µου ο γιος µου τον Αύγουστο του 2018».

Επίσης, η ταλαντούχα ηθοποιός έχει αποκαλύψει και το στόρι της σειράς, αλλά και τις ανατροπές που θα δούμε σύντομα στις ζωές των πρωταγωνιστών.  «Στη σειρά είμαι σε μια ευτυχισμένη σχέση, οπού μαζί με τον αγαπημένο μου, έχουμε πάει για διακοπές στο Ναύπλιο. Δεν περνάμε κάποια μεταξύ μας κρίση, αλλά η οικογένειά μου έχει πρόβλημα μαζί του. Δεν τον θέλει και δεν τον ήθελε ποτέ. Οπότε, κάθε φορά που πηγαίνουμε στην οικογένειά μου, δεν υπάρχουν και οι καλύτερες συνθήκες. Θα δούμε να ξεκινάνε κάποιες τριβές, ενώ εκείνος γνωρίζει παράλληλα μια νέα κοπέλα. Εκεί αρχίζουν τα προβλήματα, αλλά αυτή δεν είναι και η μοναδική ιστορία της σειράς», έχει αναφέρει η ίδια.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν  επίσης οι Τάσος Νούσιας, Αναστασία Παντούση, Κωνσταντίνος Κάππας, Νίκος Πουρσανίδης, Γιούλικα Σκαφιδά, Κίμων Κουρής, Σοφία Μανωλάκου.

Η ιωάννα Παππά γεννήθηκε στη Βοστώνη στις 11 Μαρτίου 1977.

Έχει σπουδάσει υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν. Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην πετυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, “Κλείσε τα μάτια”. Το 2014 κέρδισε το Θεατρικό Βραβείο Κοινού για το ρόλο της στην παράσταση “Αλεπούδες” και το 2016 το Βραβείο Μελίνα Μερκούρη από κοινού με την Αλεξάνδρα Αϊδίνη για την παράσταση “Οδός Πολυδούρη”, στην οποία υποδύθηκε την ποιήτρια Μαρία Πολυδούρη.

Το 2018 βραβεύτηκε με το 1ο βραβείο Α’ Γυναικείου ρόλου στα βραβεία all4fun για την παράσταση “Το μόνον της ζωής” του ταξίδιον και με το 3ο βραβείο γυναικείας ερμηνείας στα θεατρικά βραβεία Αθηνοράματος για την παράσταση “Άμλετ”. Τη σεζόν 2016-2017 δίδασκε υποκριτική στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Ανδρέας Βουτσινάς

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments