Αθλητισμός

Σωκράτης Παπασταθόπουλος Ολυμπιακός: Τα δεδομένα και η επιθυμία του παίκτη

Σωκράτης Παπασταθόπουλος Ολυμπιακός: Τα δεδομένα και η επιθυμία του παίκτη
Σωκράτης Παπασταθόπουλος Ολυμπιακός: Δύσκολα θα δούμε τον διεθνή στόπερ άμεσα στην Ελλάδα.

Τα τελευταία 24ωρα υπάρχει και πάλι έντονη φημολογία για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού να φέρει στην Ελλάδα τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται κάτι τέτοιο και φυσικά δεν είναι απίθανο να ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός για τον πρώην αρχηγό της Εθνικής και έναν παίκτη με ποιότητα και σπουδαίες παραστάσεις. Φυσικά για να γίνει οποιαδήποτε κουβέντα θα πρέπει πρώτα να υπάρξει αποχώρηση από τον Ολυμπιακό.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι δεδομένο, αλλά οι Μπα, Σισέ και Σεμέδο έχουν βρεθεί πολλές φορές στο παρελθόν στο στόχαστρο Ευρωπαϊκών ομάδων και τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο. Αν λοιπόν κάποιος από τους παραπάνω αποχωρήσει με μεταγραφή τότε ο Ολυμπιακός θα χτυπήσει την πόρτα του Σωκράτη. Το ενδιαφέρον και η εκτίμηση στο πρόσωπο του είναι δεδομένη, αλλά το τι θέλει να κάνει ο ίδιος είναι μια διαφορετική συζήτηση.

Πάντα προτεραιότητα το εξωτερικό για τον Σωκράτη

Ο Σωκράτης βρίσκεται εδώ και καιρό στην πόρτα της εξόδου από την Άρσεναλ καθώς ο Μικέλ Αρτέτα δεν τον υπολογίζει. Το καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στην Νάπολι, αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε γιατί εξαρτιόταν σε μεγάλο βαθμό από το μέλλον άλλων παικτών. Μερικούς μήνες αργότερα η αποχώρηση του από την Άρσεναλ είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη. Τι έχει όμως στο μυαλό του ο ίδιος ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ;

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή ο επαναπατρισμός δεν είναι στα άμεσα σχέδια του παίκτη. Ο έμπειρος αμυντικός θέλει ένα συμβόλαιο τουλάχιστον δυο εκατομμυρίων ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας με την επόμενη ομάδα του. Φυσικά καμία Ελληνική ομάδα δεν μπορεί να δώσει αυτά τα χρήματα. Βέβαια είναι διατεθειμένος να υπογράψει με λιγότερα χρήματα για μια καλή ομάδα κορυφαίου πρωταθλήματος στην Ευρώπη.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η επιστροφή στην Ελλάδα είναι η τελευταία εναλλακτική για τον Παπασταθόπουλο και κατά πάσα πιθανότητα για το τέλος της καριέρας του. Λίγο πριν το φινάλε και αφού το οικονομικό δεν θα είναι πρόβλημα θα επιλέξει να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε. Άλλωστε ο ίδιος είχε πει τον Φεβρουάριο του 2019 ότι αν γυρίσει ποτέ στην Ελλάδα θα είναι για την ΑΕΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments