Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: Την ρώτησαν αν κάνει βίζιτες – Δείτε τι απάντησε

Ιωάννα Τούνη: Την ρώτησαν αν κάνει βίζιτες – Δείτε τι απάντησε
Ιωάννα Τούνη: Η ίδια μέσω ενός Q and A, που έκανε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απάντησε σε κάποιες αδιάκριτες ερωτήσεις των ακολούθων της.

Από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks» μέσα από το οποίο συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό, η Ιωάννα Τούνη δεν έχει σταματήσει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του.

Η εκρηκτική εμφάνιση και προσωπικότητά της, αποτελεί για πολλούς αντικείμενο λατρείας, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που της έχουν προσάψει πολλά για την μέχρι τώρα πορεία της. Η Ιωάννα Τούνη μέσω ενός Q and A, που έκανε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απάντησε σε κάποιες αδιάκριτες ερωτήσεις των ακολούθων της. Μία από αυτές ήταν αν η ίδια έχει ακούσει ποτέ ότι βγάζει χρήματα από βίζιτες. Φυσικά η Ιωάννα Τούνη δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός.

Συγκεκριμένα η δημοφιλής influencer έγραψε:

«Ακούω ότι κάνω βίζιτες από τα 17-18 μου… Δεν έχω κάνει ποτέ μου βίζιτες/σεξ επί πληρωμή, δεν είχα καν ποτέ μου πλούσιο γκόμενο να μου πληρώνει ο,τιδήποτε ή έστω να με πηγαίνει ταξίδια. Στους κομπλεξικούς ανθρώπους στέλνω φιλάκια… και καλή καρδιά! Ας κάθονται να βγάζουν ιστορίες για μένα αντί να κάνουν κάτι ουσιαστικό για τον εαυτό τους. Γι’ αυτό θα παραμείνουν στον πάτο».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία από το Instagram της Ιωάννας Τούνη:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments