Video

Ελίφ επεισόδιο 751: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 07/01 – Ο Κερέμ θέλει να μάθει γιατί η Ρεϊχάν έκλαιγε

Ελίφ επεισόδιο 751: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 07/01 – Ο Κερέμ θέλει να μάθει γιατί η Ρεϊχάν έκλαιγε
Ελίφ επεισόδιο 751: Ο Κερέμ δεν έχει ιδέα για ποιο λόγο του είπε αυτά τα λόγια και πηγαίνει στο σαλόνι όπου συναντά την Παρλά και την Χουμεϊρά να συζητούν.

Λίγο πριν φύγει η Ρεϊχάν συναντάει στην είσοδο της έπαυλης τον Κερέμ. Εκείνος καταλαβαίνει πως η κοπέλα είναι λυπημένη και πως έκλαιγε και θέλει να μάθει τι την απασχολεί. Η Ρεϊχάν δεν του αποκαλύπτει τον λόγο που είναι λυπημένη και ο Κερέμ σκέφτεται πως ίσως της λείπει η πατρίδα της και η μητέρα της. Η Ρεϊχάν του απαντάει πως είναι ένας καλός άνθρωπος και του εύχεται καλή τύχη στη ζωή του.

Ο Κερέμ δεν καταλαβαίνει και θέλει να μάθει για ποιο λόγο του είπε κάτι τέτοιο. Η Ρεϊχάν τον κοιτάζει μέσα στα μάτια και ο Κερέμ της κρατάει τρυφερά τα χέρια. Μένουν έτσι για λίγο και μετά η Ρεϊχάν τραβάει τα χέρια της από τα δικά του και φεύγει. Ο Κερέμ δεν έχει ιδέα για ποιο λόγο του είπε αυτά τα λόγια και πηγαίνει στο σαλόνι όπου συναντά την Παρλά και την Χουμεϊρά να συζητούν.

Ο Κερέμ τις ρωτάει πώς ήταν η μέρα τους και εκείνες δεν αναφέρουν τίποτα για το περιστατικό με τη Ρεϊχάν. Ο Κερέμ λέει πως έχει δουλειά και ανεβαίνει στο δωμάτιο του. Πριν όμως, ζητάει καφέ και ζητάει να του τον φτιάξει η Ρεϊχάν. Η Χουμεϊρά του λέει πως η Ρεϊχάν θα είναι απασχολημένη γιατί τις έχει αναθέσει κάποιες δουλειές. Ο Κερέμ πηγαίνει στο δωμάτιο του και η Χουμεϊρά προτείνει στην Παρλά να του πάει εκείνη τον καφέ του. Αποφασίζουν να μην πουν τίποτα στον Κερέμ για όσα συνέβησαν με τη Ρεϊχάν.

Η Παρλά πηγαίνει τον καφέ στο δωμάτιο του Κερέμ ενώ η Ρεϊχάν και η μητέρα της φεύγουν από την έπαυλή. Η Παρλά τις βλέπει από το παράθυρο αλλά φροντίζει να μην τις δει ο Κερέμ. Η Ματσιντέ επιστρέφει στην έπαυλη και φέρνει δώρα για όλους, ακόμα και για τη Γιλντίζ και τη Ρεϊχάν. Η Γιλντίζ πηγαίνει στο δωμάτιο της Ρεϊχάν για να την ειδοποιήσει και βρίσκει ένα αποχαιρετιστήριο σημείωμα. Η Γιλντίζ το διαβάζει και επιστρέφει δακρυσμένη στο σαλόνι.

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments