Αθλητισμός

Λοβέρα Ολυμπιακός: Τι ισχύει για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή και το μέλλον του στο λιμάνι

Λοβέρα Ολυμπιακός: Τι ισχύει για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή και το μέλλον του στο λιμάνι
Λοβέρα Ολυμπιακός: Πρόκειται για έναν παίκτη που στοίχισε πάνω από τρία εκατομμύρια μα φαίνεται πως δεν έχει θέση πια στην αποστολή.

Ο Μαξιμιλιάνο Αλμπέρτο Λοβέρα είναι Αργεντινός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως πλάγιος μέσος και μεσοεπιθετικός για τον Ολυμπιακό.

Εντάχθηκε στη Ροσάριο Σεντράλ για την Πριμέρα Ντιβισιόν Αργεντινής 2016, κάνοντας το επαγγελματικό ντεμπούτο του στις 2 Μαΐου εκείνης της χρονιάς, κατά τη διάρκεια μιας ήττας εναντίον της Χιμνάσια ντε Λα Πλάτα.

Έκανε ακόμα μια εμφάνιση το 2016, εναντίον της Κίλμες στις 15 Μαΐου. Στον πρώτο του αγώνα τη σεζόν 2016 με 2017, τον Δεκέμβριο, ο Μάξι Λοβέρα σημείωσε το πρώτο γκολ της σταδιοδρομίας του, σε μια ήττα εναντίον της Λανούς. Ολοκλήρωσε εκείνη τη σεζόν με δύο γκολ σε 16 αγώνες.

Στις 31 Αυγούστου 2019, μετά από τρία γκολ σε 69 αγώνες, ο Αργεντινός μέσος μετακινήθηκε από τη Ροσάριο Σεντράλ στον Ολυμπιακό. Όμως, πλέον η offload λίστα των «ερυθρόλευκων» έχει ένα «αγκάθι», τον Μάξι Λοβέρα.

Πρόκειται για έναν παίκτη που στοίχισε πάνω από τρία εκατομμύρια πριν 1,5 χρόνο, μα φαίνεται πως δεν έχει θέση πια στην αποστολή και τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες από δημοσίευμα στη SPORTIME, στην Πλατεία Αλεξάνδρας τρέχουν και δεν φθάνουν για να τον «δανείσουν», μήπως και το project ξεμπλοκάρει.

Ήδη, έχουν μετανιώσει που ο 21χρονος winger- με 33 ματς, 2 γκολ και 5 ασίστ- δεν πήγε στη Βάσκο ντα Γκάμα. Η option της Άντερλεχτ παραμένει ανοιχτή, αλλά δεν είναι προτεραιότητα των Βέλγων που αναζητούν δύο δανεικούς εξτρέμ. Ήδη, έχουν ενεργοποιηθεί τέσσερα με πέντε γραφεία ατζέντηδων για χάρη του.

Πάντως, αξίζει να τονισθεί πως η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το δυνατό ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, πριν από μια εβδομάδα, ολοκληρώθηκε, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην ανακοινώνει αποστολή και να παίρνει μαζί του όλους όσοι είναι υγιείς κι ετοιμοπόλεμοι. Αυτό σημαίνει πως και ο Μάξι Λοβέρα ήταν ανάμεσά τους.

Η επιλογή λοιπόν, έγινε μεταξύ των Σα, Κρίστινσον, Καραργύρη, Τζολάκη, Σεμέδο, Ραφίνια, Ντρέγκερ, Μπα, Χολέμπα, Παπαδόπουλου, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Σουντανί, Μπουχαλάκη, Εμβιλά, Φορτούνη, Τιάγκο Σίλβα, Πέπε, Ανδρούτσου, Βρουσάι, Μασούρα, Λοβέρα, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Σουρλή, Ραντζέλοβιτς, Χασάν, Ελ Αραμπί και Κάιπερς.

Και τελικά η σύνθεση της «κόκκινης» ομάδας υπό τον Πέδρο Μαρτίνς είχε ως εξής: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά (89ο λεπτό Τιάγκο Σίλβα), Μπρούμα (61ο λεπτό Βαλμπουενά), Φορτούνης (70ο λεπτό Ραντζέλοβιτς), Βρουσάι (70ο λεπτό Μπουχαλάκης), Ελ Αραμπί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments