Lifestyle

Τάμτα: Η τραγουδίστρια σε μια ιδιαίτερη εμφάνιση στα MadWalk όπως δεν την έχουμε δει ξανά

Τάμτα: Η τραγουδίστρια σε μια ιδιαίτερη εμφάνιση στα MadWalk όπως δεν την έχουμε δει ξανά
Τάμτα: Είναι μια εκ των καλλιτεχνών που έχουν ιδιαίτερο στιλ και φροντίζει να υποστηρίζει τις επιλογές της.

Η Τάμτα Γκοντουάτζε, γνωστή απλά ως Τάμτα, είναι τραγουδίστρια που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ελληνικό talent show «Super Idol», τραγουδώντας σε ντουέτο «Το Άλλο Μου Μισό», με τον νικητή του σόου, Σταύρο Κωνσταντίνου.

Έχει κυκλοφορήσει πολλούς δίσκους και έχει αποκτήσει αρκετά βραβεία. Μάλιστα, έχει συνεργαστεί με πάρα πολλά ονόματα τόσο της ελληνικής όσο και της ξένης μουσικής σκηνής. Έχει πρωταγωνιστήσει σε δύο μιούζικαλ, έχει δώσει τη φωνή της σε παιδική ταινία, έχει συμμετάσχει ως κριτής στο «The X Factor» της Ελλάδας και της Γεωργίας και έχει σχεδιάσει τη δική της σειρά ρούχων σε συνεργασία με γνωστή εταιρεία.

Είναι μια εκ των καλλιτεχνών που έχουν ιδιαίτερο στιλ και φροντίζει να υποστηρίζει τις επιλογές της οι οποίες αναδεικνύουν τα όμορφα χαρακτηριστικά της και το καλοσχηματισμένο σώμα της. Άλλωστε, η Τάμτα και η μόδα είναι… ένα και φροντίζει να μας το αποδεικνύει συνεχώς από την αρχή της καριέρας της.

Το στιλ της Τάμτα είναι έμφυτο, γοητεύει, εντυπωσιάζει και πιο σπάνια διχάζει αφού τολμάει να ρισκάρει και δεν υπακούει σε νόρμες και trends. Φέτος, στο επετειακό MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure που προβάλλεται από το MEGA Channel, σήμερα Σάββατο 9 Ιανουαρίου, συνεργάστηκε για πρώτη φορά, με τον ταλαντούχο σχεδιαστή Σωτήρη Γεωργίου και παρουσίασε το «Hold On».

Το «Hold On» σε παραγωγή των Boombamontana, μουσική των Barrice και Sin Laurent , στίχους Daphne Lawrence, συμπεριλαμβάνεται στο επιτυχημένο αγγλόφωνο EP της Τάμτα και κυκλοφόρησε την προηγούμενη χρονιά από την MINOS EMI/A Universal Music Group. Για άλλη μια φορά, η Τάμτα, απέδειξε ότι δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το MadWalk, το τηλεοπτικό show μόδας και μουσικής, αφού πραγματικά εντυπωσίασε με την ιδιαίτερη εμφάνισή της.

MadWalk, o μοναδικός θεσμός που ενώνει τη μουσική με τη μόδα γιορτάζει 10 χρόνια

Το επετειακό MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project, γιορτάζει 10 χρόνια και υποδέχεται το 2021 με εντυπωσιακές συνεργασίες. Στο εντυπωσιακό σκηνικό, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, σε ένα ανατρεπτικά δημιουργικό event όπου η μόδα συναντά τη μουσική, παρουσιάζονται μοναδικά acts γεμάτα εκπλήξεις κι ανατροπές από δημοφιλείς καλλιτέχνες μαζί με τις πρωτότυπες δημιουργίες κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών.

Την επετειακή εκδήλωση των 10 ετών παρουσιάζει η κορυφαία, Βίκυ Καγιά και μεταδίδεται αποκλειστικά στο MEGA σήμερα Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021, την ώρα που τον παλμό του backstage μεταφέρει η Έβελυν Καζαντζόγλου. Το MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project έχει επιμεληθεί καλλιτεχνικά ο Νίκος Τάγης. Τη σκηνοθεσία στο stage έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Ρήγος, την τηλεοπτική σκηνοθεσία ο Δημήτρης Τσίγκoς, το Fashion Direction ο Νίκος Υφαντής και την επιμέλεια styling ο Κώστας Ζήσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments