Αθλητισμός

Μπουζούκης Παναθηναϊκός: Τον θέλει ο ΟΦΗ

Μπουζούκης Παναθηναϊκός: Τον θέλει ο ΟΦΗ
Μπουζούκης Παναθηναϊκός: Την περίπτωσή του... γλυκοκοιτάει ο ΟΦΗ.

Ο Γιάννης Μπουζούκης, γεννημένος στην Πρέβεζα στις 27 Μαρτίου του 1998, είναι Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό ενώ έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος στις μικρές ηλιακές κατηγορίες και πιο συγκεκριμένα με την Κ17, Κ19, Κ20, και Κ21.

Τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα έκανε στην ακαδημία «Αθλόπολις» της Πρέβεζας, η οποία εκείνο το διάστημα ήταν συνεργαζόμενη ακαδημία με τον Παναθηναϊκό και υπό τη σκέπη της GFD (Green Football Development η οποία εξελίχθηκε σε PAO Soccer Schools).

Τον Αύγουστο του 2012 άρχισε να αγωνίζεται στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα το υπέγραψε στις 24 Αυγούστου 2016.

Το επίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε στις 24 Οκτωβρίου του 2017, στη νικηφόρα εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας για τους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδος που έληξε 1-2.

Στις 14 Μαΐου 2018 το συμβόλαιό του ανανεώθηκε για δύο ακόμα χρόνια. Στις 26 Αυγούστου του 2018 σημείωσε το πρώτο του επίσημο τέρμα με την φανέλα της ομάδας, στη νικηφόρα εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη για την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος που έληξε 0-1.

Και όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», την περίπτωσή του… γλυκοκοιτάει ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί θέλουν να αδράξουν την ευκαιρία της απενεργοποίησης του 22χρονου επιτελικού χαφ (σ.σ.: και επίσημα στην transfer list του Παναθηναϊκού) και να αφήσουν ένα 30% με 35% ποσοστό μεταπώλησης (plus το δικαίωμα για ματσάρισμα σε περίπτωση πρότασης) στο «τριφύλλι».

Δύο ερωτήματα όμως, προκύπτουν. Πρώτον, αν ο παίκτης θέλει. Γιατί αυτό που βγαίνει είναι ότι δε τον δελεάζει η προοπτική. Και δεύτερον, αν ο ίδιος ο Παναθηναϊκός ακούει αυτό το σενάριο. Οι πληροφορίες από το Κορωπί αναφέρουν πως πενήντα – πενήντα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Μπουζούκης ήταν στην 20μελή αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με την ΑΕΛ με την «πράσινη» ομάδα να αποτελείται πιο συγκεκριμένα από τους εξής παίκτες: Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Εμμανουηλίδης, Μπουζούκης, Σερπέζης, Αϊτόρ, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Καμπετσής και Κόναν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments