Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Με τα μάτια στραμμένα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Με τα μάτια στραμμένα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός: Μετά το διπλό στο Αγρίνιο, όλη η προσοχή της ομάδας είναι στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στη διάθεσή του όλα τα «όπλα» της ομάδας.

Μετά από την νίκη του Πειραιά απέναντι στον μαχητικό Παναιτωλικό, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στραμμένη την προσοχή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Καθώς διεύρυνε το αήττητο σερί του, έφυγε με 1 – 2 από το Αγρίνιο. Το καλό για τον Ολυμπιακό είναι ότι στην Τούμπα θα έχει μαζί του όλα του τα «εφόδια».

Όπως αναφέρει το sport – fm.gr, ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε με αλλαγές την ομάδα του κόντρα στους Αγρινιώτες, βάζοντας στα δύο άκρα τον Ντρέγκερ και τον Ρέαμπτσιουκ που έδειξαν καλά δείγματα, ενώ δοκίμασε ενόψει και της Ευρώπης το δίδυμο Σισέ-Μπα (απόντος του τιμωρημένου Σεμέδο).

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε το ροτέισον που ήθελε ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπου θα επιστρέψουν τα… βασικά του όπλα. Οι Σα, Μπουχαλάκης, Σεμέδο και Ραφίνια έκαναν χθες κανονικά την προπόνησή τους και θα θέτουν εαυτούς στη διάθεση του προπονητή τους.

Σα, Μπουχαλάκης, Σεμέδο και Ραφίνια φαβορί για την Τούμπα

Οι δύο πρώτοι είχαν κάποια θεματάκια, τα οποία ξεπεράστηκαν, ο Σεμέδο ήταν τιμωρημένος και ο Ραφίνια πήρε ανάσες από τα συνεχόμενα ματς που έχει αγωνιστεί από την αρχή της σεζόν. Ουσιαστικά οι τέσσερις είναι φαβορί για να ξεκινήσουν στην Τούμπα, ενώ τις επόμενες μέρες ο κ. Μαρτίνς θα αποφασίσει για το αρχικό σχήμα.

Όσον αφορά τον Χασάν, ήταν χθες στην αποστολή και μπήκε στο 92’ για ψυχολογικούς λόγους, αφού ακόμα δεν είναι στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητα. Ήταν η πρώτη εμφάνιση του Αιγύπτιου μετά τις 8 Νοεμβρίου και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, προτού φύγει για την πατρίδα του και έχει την περιπέτεια με τον κορωνοϊό. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να είναι στην αποστολή και για τη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα των υπόλοιπων αγώνων της 16ης αγωνιστικής

Κυριακή 10 Ιανουαρίου

15:00 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – ΝΠΣ Βόλος

17:15 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης

17:15 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – ΟΦΗ

19:30 «Απόστολος Νικολαϊδης», Παναθηναϊκός – ΑΕΛ

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου

17:15 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης

19:30 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – ΑΕΚ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments