Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Σέρβικα δημοσιεύματα στέλνουν στον Πειραιά τον Πέτροβιτς

Ολυμπιακός: Σέρβικα δημοσιεύματα στέλνουν στον Πειραιά τον Πέτροβιτς
Ολυμπιακός: Αγορά και ανταλλαγή βλέπουν σέρβικα δημοσιεύματα για την περίπτωση του Πέτροβιτς. Ο Πειραιάς προτείνει στον Αστέρα τον Τσούμτις.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σερβίας, ο Νιέγκος Πέτροβιτς είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού και μάλιστα οι συζητήσεις είναι προχωρημένες. Ο 21χρονος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γειτονικής χώρας και μία τέτοια μεταγραφή θα ήταν πολύ δυνατό χαρτί για τον Πειραιά. Το δημοσίευμα στην εφημερίδα «Novosti» μιλάει για λεπτομέρειες των συζητήσεων που όπως αναφέρει είναι σε πολύ καλό σημείο.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει το to10.gr, το δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι ο Ολυμπιακός, πέρα από χρήματα, έχει βάλει στο τραπέζι και το ενδεχόμενο ανταλλαγμάτων. Για την ακρίβεια, αναφέρεται πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν προτείνει τον Νίκολα Τσούμιτς στον Αστέρα, με σκοπό να ρίξουν το κόστος της μεταγραφής.

Χρήματα αλλά και Τσούμιτς στο τραπέζι

«Όπως σημειώνεται, ο Ερυθρός Αστέρας εγείρει απαιτήσεις που φτάνουν τα 4.000.000 € για να παραχωρήσει τον Πέτροβιτς. Και θεωρείται πως με τον Τσούμιτς στο «πακέτο», η τιμή μπορεί να μειωθεί έως σχεδόν στο ήμισυ. Συγκεκριμένα, ανεπίσημα αναφέρεται ότι με αυτόν τον τρόπο το ποσό μπορεί να πέσει στα 2.500.000 €».

Φυσικά αν ευσταθούν οι πληροφορίες τότε η πρόταση αυτή θα πρέπει να αφορά την καλοκαιρινή μετακίνηση του Πέτροβιτς. Διαφορετικά θα πρέπει να σπάσει ο δανεισμός τους στη Σπόρτινγκ Χιχόν, στην οποία έχει παραχωρηθεί έως τον Ιούνιο (σ.σ. με οψιόν αγοράς 7.000.000 €). Μέχρι στιγμής ο Τσούμιτς έχει 14 συμμετοχές στη Σεγούντα Ντιβιζιόν και μία στο Κόπα ντελ Ρέι, όπου έχει σκοράρει και το μοναδικό του γκολ επί ισπανικού εδάφους.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Πέτροβιτς, ο υψηλόσωμος (1.85 μ.) αμυντικός μέσος έχει φέτος 26 συμμετοχές και 1 γκολ με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Ακόμη δεν έχει κάνει ντεμπούτο στην εθνική Ανδρών της Σερβίας, αλλά αποτελεί βασικός στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων. Για την απόκτησή του εμφανίζεται να έχει κινηθεί και η Γάνδη, αλλά η προσφορά της κρίθηκε πολύ χαμηλή για τον ποδοσφαιριστή.

Το «αγκάθι» του Μάξι Λοβέρα

Εντωμεταξύ, οι ερυθρόλευκοι συζητάνε για το μέλλον του Λοβέρα. Πρόκειται για έναν παίκτη που στοίχισε πάνω από τρία εκατομμύρια πριν 1,5 χρόνο, μα φαίνεται πως δεν έχει θέση πια στην αποστολή και τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες από δημοσίευμα στη SPORTIME, στην Πλατεία Αλεξάνδρας τρέχουν και δεν φθάνουν για να τον «δανείσουν», μήπως και το project ξεμπλοκάρει.

Ήδη, έχουν μετανιώσει που ο 21χρονος winger- με 33 ματς, 2 γκολ και 5 ασίστ- δεν πήγε στη Βάσκο ντα Γκάμα. Η option της Άντερλεχτ παραμένει ανοιχτή, αλλά δεν είναι προτεραιότητα των Βέλγων που αναζητούν δύο δανεικούς εξτρέμ. Ήδη, έχουν ενεργοποιηθεί τέσσερα με πέντε γραφεία ατζέντηδων για χάρη του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments