Αθλητισμός

Super League Απόλλων Σμύρνης Αστέρας Τρίπολης: 0-1

Super League Απόλλων Σμύρνης Αστέρας Τρίπολης: 0-1
Super League Απόλλων Σμύρνης Αστέρας Τρίπολης: Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης, με τον Αστέρα να δίνει γήπεδο στον Απόλλωνα και να προσέχει περισσότερο τα νώτα του.

Με 0-1 έληξε το ματς Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης στη Ριζούπολη, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League, με τον Χερόνιμο Μπαράλες να σημειώνει το γκολ που έκανε τη διαφορά για την αρκαδική ομάδα, η οποία ανέβηκε πλέον στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Στο 18ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Φατιόν ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Αστέρας βρήκε δίκτυα με τον πρώτο σκόρερ του. Από φάση διαρκείας έξω από την άμυνα του Απόλλωνα, ο Μπρούτσιτς έκανε τεράστιο λάθος γυρίζοντας τη μπάλα προς τα πίσω σε ένα σημείο που βρισκόταν μόνο ο φορ των Αρκάδων, που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Ο Απόλλων προσπάθησε να αντιδράσει στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, με κύριο εκφραστή των επιθέσεών του τον Μαρκ Φερνάντεθ, ο οποίος είχε δύο καλές ευκαιρίες στο 36ο λεπτό και στο 45ο λεπτό +1, όμως και στις δύο περιπτώσεις σημάδεψε λίγο άουτ από τα γκολπόστ του Τσιφτσή. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης, με τον Αστέρα να δίνει γήπεδο στον Απόλλωνα και να προσέχει περισσότερο τα νώτα του.

Στο 67ο λεπτό ο Ντάουντα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τσιφτσή, ενώ στο 73’ ο φορ του Απόλλωνα άργησε να κοντρολάρει τη μπάλα μέσα στην περιοχή και το σουτ του σταμάτησε στα σώματα των αμυντικών. Ένα λεπτό αργότερα ο Αστέρας «χτύπησε» στην κόντρα με τον Λουίς Φερνάντεθ, όμως ο Βέρχουλστ έδειξε πολύ καλά αντανακλαστικά απομακρύνοντας με ωραία επέμβαση.

Στο 83ο λεπτό ο Απόλλων έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του για να πάρει έστω τον ένα βαθμό, όμως η κεφαλιά του Φατιόν βρήκε στο δοκάρι του Τσιφτσή κι ακολούθως μπλόκαρε με υπερένταση ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων. Στα λεπτά που απέμεναν ο Αστέρας κράτησε με μεγάλη προσοχή το προβάδισμά του και πανηγύρισε μια νίκη που τον έφερε ξανά μετά από αρκετές αγωνιστικές στη ζώνη των πλέι-οφ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων είχαν ως εξής:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γ. Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπρούτσιτς (66ο λεπτό Μουνιέ), Σλίβκα (66ο λεπτό Βιτλής), Φατιόν, Κολ, Τσιλούλης, Μαρκ Φερνάντεθ (88ο λεπτό Βάρκας), Ντάουντα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μ. Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρσία (90ο λεπτό +3ο λεπτό Κώτσιρας), Σουάρεθ, Καστάνο, Άλβαρες, Κρέσπι (67ο λεπτό Καπίγια), Βαλιέντε, Μουνάφο, Σίτο (67ο λεπτό Λέο Τιλίκα), Λουίς Φερνάντεθ (79ο λεπτό Πασαλίδης), Μπαράλες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 9 Ιανουαρίου

  • 19:30 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – Ολυμπιακός (ολοκληρώθηκε)

Κυριακή 10 Ιανουαρίου

  • 15:00 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – ΝΠΣ Βόλος (ολοκληρώθηκε)
  • 17:15 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης (ολοκληρώθηκε)
  • 17:15 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – ΟΦΗ (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 «Απόστολος Νικολαϊδης», Παναθηναϊκός – ΑΕΛ

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου

  • 17:15 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης
  • 19:30 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – ΑΕΚ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments