Αθλητισμός

Super League Ατρόμητος ΟΦΗ: 0-0

Super League Ατρόμητος ΟΦΗ: 0-0
Super League Ατρόμητος ΟΦΗ: Άντεξαν ως το τέλος οι Κρητικοί, αν κι έπαιζαν με δέκα παίκτες

Ισόπαλος έληξε ο αγώνας μεταξύ του Ατρόμητου και του ΟΦΗ στο γήπεδο του Περιστερίου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League, με τις δύο ομάδες να… αλληλοεξουδετερώνονται απόλυτα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι Κρητικοί άντεξαν ως το τέλος, αν κι έπαιζαν με δέκα παίκτες με αποβολή του Μεγιάδο) από το 52ο λεπτό. Οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά «σφιγμένες» στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ατρόμητο να «γράφει» την πρώτη καλή στιγμή στο 7ο λεπτό με το σουτ του Γκάλο που πέρασε λίγο άουτ. Στο 10ο λεπτό από σέντρα του Ουές ο πολύ δραστήριος Γρίβας μπήκε στην περιοχή κι έπιασε την κεφαλιά, μα η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Μανδά.

Ο ΟΦΗ ανέβασε κι άλλο την απόδοσή του, χάνοντας στο τελευταίο επτάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου δύο τεράστιες ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα. Στο 40ο λεπτό από μπαλιά του Στάρτζεον, ο Ουές έφυγε μόνος του σε τετ-α-τετ με τον Μανδά, όμως νικήθηκε από τον γκολκίπερ του Ατρόμητου, ενώ στο 45’+2’ από φάουλ του Μπαλογιάννη κι άστοχη έξοδο του Μανδά, ο Διαμαντής έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, όμως σημάδεψε το δεξί δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ισορροπίες» άλλαξαν από πολύ νωρίς, όταν στο 52ο λεπτό ο Μεγιάδο πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη, μετά από δυνατό φάουλ πάνω στο Νάτσο και ο Ατρόμητος πήρε πλέον τα ηνία του αγώνα. Στο 58ο λεπτό ο Μουνίθ βρήκε λίγο χώρο έξω από την περιοχή, όμως το πλασέ του πέρασε ένα μέτρο δίπλα απ’ το δοκάρι του Βάτερμαν, ενώ δύο λεπτά αργότερα ξανά η προσπάθεια του Ισπανού πέρασε λίγο άουτ.

Στο 71ο λεπτό ο ΟΦΗ έχασε την πρώτη τελική του μετά την αποβολή με ωραία κίνηση και πάσα του Σαρδινέρο προς τον Νέιρα, ο οποίος πλάσαρε άουτ. Ο Ατρόμητος συνέχισε να πιέζει στο τελευταίο 20λεπτο μα η άμυνα του ΟΦΗ και ο Βάτερμαν είχαν «απαντήσεις» σε όλες τις προσπάθειες των Μουνίθ και Χριστοδουλόπουλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων είχαν ως εξής:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντ. Κάναντι): Μανδάς, Τομάσεβιτς (77ο λεπτό Μάτιτς), Γούτας, Γκαλβάο, Γκάλο, Χαρίσης (77ο λεπτό Σάλομον), Νάτσος (77ο λεπτό Κωτσόπουλος), Νταβιώτης (63ο λεπτό Κιβρακίδης), Μουνίθ, Αγκάγιεφ (63ο λεπτό Χριστοδουλόπουλος), Μανούσος.

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Βάτερμαν, Βαφέας, Διαμαντής, Σελίμοβιτς (46ο λεπτό Βούρος), Ουές, Νέιρα, Μεγιάδο, Λυμπεράκης (71ο λεπτό Κοροβέσης), Μπαλογιάννης (46ο λεπτό Στάικος), Στάρτζεον (84ο λεπτό Τσιλιανίδης), Γρίβας (70ο λεπτό Σαρδινέρο).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 9 Ιανουαρίου

  • 19:30 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – Ολυμπιακός (ολοκληρώθηκε)

Κυριακή 10 Ιανουαρίου

  • 15:00 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – ΝΠΣ Βόλος (ολοκληρώθηκε)
  • 17:15 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης (ολοκληρώθηκε)
  • 17:15 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – ΟΦΗ (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 «Απόστολος Νικολαϊδης», Παναθηναϊκός – ΑΕΛ

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου

  • 17:15 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης
  • 19:30 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – ΑΕΚ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments