Lifestyle

Έλενα Τσαγκρινού: Η εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision έκανε μια μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο Madwalk

Έλενα Τσαγκρινού: Η εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision έκανε μια μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο Madwalk
Έλενα Τσαγκρινού: Οι δημιουργίες του Απόστολου Μητρόπουλου παραμένουν εκκεντρικές και πιο pop από ποτέ, για αυτό η γνωστή τραγουδίστρια είναι το κατάλληλο ταίρι για να το επιβεβαιώσει.

Η Έλενα Τσαγκρινού, η οποία φέτος εκπροσωπεί την Κύπρο στην Eurovision, εντυπωσίασε με την εκκεντρική της εμφάνιση ντύνοντας με τη φωνή της τη συλλογή του Απόστολου Μητρόπουλου, η οποία αντλεί έμπνευση από το δυστοπικό παρόν ενώ αντιπροσωπεύει το ουτοπικό μέλλον.

Η όμορφη τραγουδίστρια ερμήνευσε μια επιτυχία του 1992, το ξεσηκωτικό «Be My Lover» και απολαύσαμε τις δημιουργίες του καταξιωμένου σχεδιαστή ο οποίος λατρεύει τα εικαστικά, την κουλτούρα της μουσικής, την ελληνική μυθολογία και τη «γυαλιστερή» αισθητική των clubs της δεκαετίας του 1990: Αυτές είναι εξάλλου, οι πηγές έμπνευσης και δημιουργίας ρούχων και υφασμάτων του…!

Ο σχεδιαστής που ξεπερνά κάθε φορά τις νόρμες και τους κανόνες και πιστεύει πως «δεν πρέπει να παίρνεις τη μόδα στα σοβαρά. Είναι κάτι πολύ αστείο», εμπνέεται από το δυστοπικό παρόν και το ουτοπικό μέλλον. Gender queer και non binary στοιχεία δείχνουν τον δρόμο και την έμπνευση πίσω από τις δημιουργίες και η πασαρέλα ήταν αφιερωμένη σε όλους εκείνους που αλλάζουν την ανθρωπογεωγραφία της σημερινής κοινωνίας.

Ήταν μια βραδιά γεμάτη από μόδα, λάμψη και πολλή μουσική, όπως εξάλλου επιφυλάσσει το MadWalk για το κοινό κάθε χρόνο. Το επετειακό MadWalk 2020 είναι άλλωστε, ο μοναδικός θεσμός που ενώνει τη μουσική και τη μόδα γιορτάζοντας φέτος δέκα χρόνια ενώ υποδέχτηκε το 2021 με εντυπωσιακές συνεργασίες.

Στο εντυπωσιακό σκηνικό, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, σε ένα ανατρεπτικά δημιουργικό event όπου η μόδα συναντά τη μουσική, παρουσιάστηκαν μοναδικά acts γεμάτα εκπλήξεις κι ανατροπές από δημοφιλείς καλλιτέχνες μαζί με τις πρωτότυπες δημιουργίες κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών.

Ανάμεσα τους και η Έλενα Τσαγκρινού με τον DJ Kas με την ίδια να ανυπομονεί για την εμφάνισή της. «Σύντομα επί σκηνής με τον φίλο μου», είχε γράψει στην ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram.

Δείτε την εντυπωσιακή εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού:

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αναστάσιος Ράμμος με το τραγούδι «Watermelon Sugar» που συνόδευσε το catwalk 5226 by Celia Kritharioti, η Ήβη Αδάμου στο catwalk του Vassilis Zoulias με τη διασκευή του κλασικού «Σκλάβα» και η Ελένη Φουρέιρα με το «Light It Up» παρουσιάζοντας τις δημιουργίες της Celia Kritharioti ήταν μερικές ακόμα εμφανίσεις που ξεχώρισαν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments