Video

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ανατρέπονται τα πάντα με αυτό το μυστικό που αποκαλύπτεται

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ανατρέπονται τα πάντα με αυτό το μυστικό που αποκαλύπτεται
Άγριες Μέλισσες spoiler: Μυστικά από το παρελθόν αποκαλύπτονται και περιπλέκουν τις σχέσεις των ηρώων στις «Άγριες Μέλισσες». Όλα ανατρέπονται.

Οι Άγριες Μέλισσες καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό καθημερινά με τις ανατροπές να διαδέχονται η μία την άλλη. Σύμφωνα λοιπόν με spoiler του «Πρωινού», στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες αναμένεται ένα φλας μπακ στο οποίο θα επανέλθει ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς στον ρόλο του πατριάρχη των Σεβαστών, Σέργιου Σεβαστού, ο οποίος είχε προσλάβει στη δούλεψή του τον Βόσκαρη πριν από πολλά χρόνια.

Ο πατέρας του Δούκα, του Μιλτιάδη και της Ανέτ, θα αποκαλύψει το τεράστιο μυστικό που αφορά στον Βόσκαρη – ένα μυστικό που εξηγεί την αιτία της αγριότητάς του. Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα και το Πρωινό, στο πρώτο flash back θα μάθουμε κάποια πράγματα για το παρελθόν του Μάνου Βόσκαρη και πώς έγινε τόσο βίαιος. Στη συνέχεια θα γίνει και ένα δεύτερο flash back στο οποίο αποκαλύπτεται ένα τεράστιο μυστικό το οποίο θα ανατρέψει τα πάντα. Το μυστικό αφορά και πάλι τον Βόσκαρη και θα εξηγηθούν πολλά.

Δείτε το βίντεο για τις Άγριες Μέλισσες

Τι θα δούμε τη Δευτέρα:

Επεισόδιο 72: Το σχέδιο της Ελένης, που θα οδηγήσει τον Βόσκαρη πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, φαίνεται να ναυαγεί. Στον Συνεταιρισμό επικρατεί αναβρασμός μετά την περίεργη κλοπή από το χρηματοκιβώτιο, ενώ o Κωνσταντής βλέπει πως ο μόνος τρόπος να γλιτώσει από τον εκβιασμό του Σωκράτη είναι ν’ ακολουθήσει το σατανικό κόλπο του Δούκα, που θα τον ξανακάνει άρχοντα του κάμπου. Θα ρισκάρει να παραχωρήσει όλη την περιουσία του στον Νικηφόρο;

Το κόσμημα που πρόσφερε ο Μελέτης στην Πηνελόπη, θα γίνει αφορμή για να ταράξει ακόμα μια φορά τη σχέση της με τον Αλέξη. Ο Βόσκαρης εκμεταλλεύεται την υπόθεση του Νέστορα για να στοχοποιήσει την Ελένη, η οποία καταλήγει ξανά στα χέρια του. Ο παράνομος δεσμός της Δρόσως και του Κωνσταντή δείχνει να τελειώνει πριν καν αρχίσει ενώ μια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι της Ελένης θα βάλει τον Τάκη σε μπελάδες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments