Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Κοντά στην πρώτη μεταγραφή

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Κοντά στην πρώτη μεταγραφή
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Οι πράσινοι φουλάρουν για την πρώτη μεταγραφή τους τον Ιανουάριο.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου έχει ανοίξει και όλες οι ομάδες εξετάζουν την μεταγραφική τους ενίσχυση. Μια από αυτές είναι σίγουρα και ο Παναθηναϊκός. Οι “πράσινοι” προχώρησαν σε αλλαγή προπονητή μέσα στην σεζόν με τον Λάζλο Μπολονι να αναλαμβάνει να βάλει και πάλι στον ίσιο δρόμο την ομάδα. Φυσικά για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να προσθέσει τα δικά του κομμάτια στο παζλ με δικές του μεταγραφικές επιλογές.

Η απόφαση που έχει παρθεί από την διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι να γίνουν κάποιες μεταγραφικές κινήσεις. Φυσικά αυτό θα γίνει στο πλαίσιο της οικονομικής πολιτικής που έχει χαράξει ο Γιάννης Αλαφούζος. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι της ομάδας θα πρέπει να κάνουν προσεκτικές κινήσεις. Έχουν περάσει δέκα μέρες από τη μέρα που άνοιξε η μεταγραφική περίοδος και οι “πράσινοι” βρίσκονται μια ανάσα από την πρώτη τους μεταγραφή.

Σε μεταγραφικούς ρυθμούς κινούνται οι “πράσινοι” κι ο Πιέρ Ντρεοσί θα εντείνει από σήμερα τις προσπάθειές του για την ενίσχυση του Τριφυλλιού. Πιθανώς μάλιστα η πρώτη κίνηση να έρθει τις προσεχείς ημέρες, καθώς ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με τη “Sportday”. Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, είναι αν πρόκειται για χαφ ή εξτρέμ, που αποτελούν τις δύο βασικές προτεραιότητες.

Μπουζούκης Παναθηναϊκός: Τον θέλει ο ΟΦΗ

Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», την περίπτωσή του… γλυκοκοιτάει ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί θέλουν να αδράξουν την ευκαιρία της απενεργοποίησης του 22χρονου επιτελικού χαφ (σ.σ.: και επίσημα στην transfer list του Παναθηναϊκού) και να αφήσουν ένα 30% με 35% ποσοστό μεταπώλησης (plus το δικαίωμα για ματσάρισμα σε περίπτωση πρότασης) στο «τριφύλλι».

Δύο ερωτήματα όμως, προκύπτουν. Πρώτον, αν ο παίκτης θέλει. Γιατί αυτό που βγαίνει είναι ότι δε τον δελεάζει η προοπτική. Και δεύτερον, αν ο ίδιος ο Παναθηναϊκός ακούει αυτό το σενάριο. Οι πληροφορίες από το Κορωπί αναφέρουν πως πενήντα – πενήντα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Μπουζούκης ήταν στην 20μελή αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με την ΑΕΛ με την «πράσινη» ομάδα να αποτελείται πιο συγκεκριμένα από τους εξής παίκτες: Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Εμμανουηλίδης, Μπουζούκης, Σερπέζης, Αϊτόρ, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Καμπετσής και Κόναν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments