Αθλητισμός

Παπασταθόπουλος Ολυμπιακός: Το «αγκάθι» που δυσκολεύει την όποια προσέγγιση

Παπασταθόπουλος Ολυμπιακός: Το «αγκάθι» που δυσκολεύει την όποια προσέγγιση
Παπασταθόπουλος Ολυμπιακός: Ο Σωκράτης είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από την Άρσεναλ.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει παροπλιστεί από τον Μικέλ Αρτέτα στην άμυνα αφού εκείνος προτιμά άλλους στόπερ για το κεντρικό του δίδυμο. Είναι δεδομένο ότι ο Έλληνας αμυντικός θα αποχωρήσει από τους «κανονιέρηδες». Τα ερωτηματικά είναι πότε και για πού.

Όπως και το περασμένο καλοκαίρι το όνομα του Σωκράτη «παίζει» και για τον Ολυμπιακό. Σίγουρα, μια τέτοια προσθήκη θα δυνάμωνε πολυ τους «ερυθρόλευκους», καθώς ο Παπασταθόπουλος έχει παραστάσεις από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, αλλά και το Champions League. Επίσης, κάτι τέτοιο θα ανανέωνε και τον ίδιο αφού στην Άρσεναλ έχει μία συμμετοχή με τις «ρεζέρβες» και μια στο League Cup. Σίγουρα, αυτή η κατάσταση δεν ευχαριστεί τον Μεσσήνιο αμυντικό.

Η «Ώρα για Σπορ» αναφερόμενη στην περίπτωση επιστροφής του Σωκράτη στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό αναφέρεται σε ένα «αγκάθι» που υπάρχει στην όποια προσέγγιση του παίκτη από τους «ερυθρόλευκους».

«Στον Ολυμπιακό ψάχνονται για στόπερ και ο Παπασταθόπουλος είναι ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι από το περασμένο καλοκαίρι. Μάλιστα από την στιγμή που ο Βασίλης Τοροσίδης ανέλαβε καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην πειραϊκή ομάδα, έριξε την ιδέα στον κουμπάρο του (Παπασταθόπουλο) την προοπτική να… ανταμώσουν ποδοσφαιρικά οι δυο τους στους «ερυθρόλευκους» μετά την κοινή πορεία τους στην Εθνική ομάδα. Μια φορά στα αυτιά του Έλληνα αμυντικού δεν μπορεί παρά να ηχούν ακόμα τα… γαλλικά που άκουσε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο Φάληρο τον περασμένο Φλεβάρη, στο πλαίσιο του αγώνα με την Άρσεναλ στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League. Περασμένα ναι, ξεχασμένα όχι», γράφει η καθημερινή αθλητική εφημερίδα.

Σίγουρα, κάτι τέτοιο δύσκολα ξεχνιέται, αλλά να μην ξεχνάμε ότι ο Σωκράτης είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και με μια καλή πρόταση μπορεί να δεχτεί να έρθει στον Ολυμπιακό. Άλλωστε, πόσοι και πόσοι δεν φόρεσαν τη φανέλα ομάδας, ενώ σε προηγούμενες σεζόν είχαν ολόκληρα πέταλα να τους βρίζουν επειδή είχαν τεθεί αντιμέτωποι με τον σύλλογο που αγαπούν;

Εδώ, αξίζει να υπογραμμίσουμε και τη σχέση που έχει ο Παπασταθόπουλος με τον Τοροσίδη, κάτι που μπορεί να γείρει την πλάστιγγα προς την πλευρά του Ολυμπιακού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments