Αθλητισμός

Σωκράτης Παπασταθόπουλος Μπέτις: Ενδιαφέρον από την Ισπανία

Σωκράτης Παπασταθόπουλος Μπέτις: Ενδιαφέρον από την Ισπανία
Σωκράτης Παπασταθόπουλος Μπέτις: Η Ισπανική ομάδα δείχνει ισχυρή υποψηφιότητα για να γίνει η επόμενη ομάδα του Έλληνα στόπερ.

Τις τελευταίες ημέρες το μέλλον του Σωκράτη Παπασταθόπουλου έχει απασχολήσει αρκετά τα ρεπορτάζ αρκετών χωρών. Το σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Έλληνας στόπερ θα αποχωρήσει από την Άρσεναλ μέσα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Αρτέτα έχει ξεκαθαρίσει στον Σωκράτη ότι δεν τον υπολογίζει και αν τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά το καλοκαίρι θα είχε ήδη αποτελέσει παρελθόν από τους Λονδρέζους.

Η κουβέντα στη χώρα μας ξεκίνησε με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Και αν αυτό το σενάριο δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται, δεν είχαμε δει ξανά την ΑΕΚ να μπαίνει σε διαδικασία επαφών μαζί του. Ο Έλληνας στόπερ είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι θα επέστρεφε στη χώρα μας μόνο για την Ένωση. Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν μια επικοινωνία μαζί του. Προσοχή, δεν έγινε ποτέ κάποια συγκεκριμένη πρόταση, αλλά ο Παναγιώτης Κονέ του ξεκαθάρισε ότι η ομάδα τον περιμένει όταν αποφασίσει να επιστρέψει.

Φαντάζει φαβορί η Ρεάλ Μπέτις

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην παρούσα φάση ο Σωκράτης έχει σαν πρώτη του επιλογή να μείνει στο εξωτερικό. Ειδικότερα να αγωνιστεί σε κάποιο από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα. Θυμίζουμε ότι ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ έχει ήδη αγωνιστεί σε Ιταλία, Γερμανία και Αγγλία. Μέχρι τώρα δεν έχει αγωνιστεί μόνο στην Γαλλία και την Ισπανία. Βέβαια αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει σύντομα.

Για την ακρίβεια υπάρχει μια ομάδα από την Ισπανία που εμφανίζεται έτοιμη να κάνει την κίνησή της και δεν αποκλείεται να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του 32χρονου αμυντικού. Το «Tuttomercatoweb» τονίζει στο κείμενο του, ότι η Τζένοα έχει κάνει την κίνηση της για τον Έλληνα αμυντικό, του οποίου το συμβόλαιο με την Άρσεναλ τελειώνει, ωστόσο ο ανταγωνισμός έρχεται από την Ισπανία.

Σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η Ρεάλ Μπέτις έχει το προβάδισμα κι έχει δείξει κι αυτή «ζωηρό» ενδιαφέρον για τον Παπασταθόπουλο και αναμένεται άμεσα εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα από την Ανδαλουσία βρίσκεται στην 12η θέση του Ισπανικού πρωταθλήματος με 20 βαθμούς,

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments