Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Μαρτίνς για την Τούμπα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Μαρτίνς για την Τούμπα
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς για το σημαντικό παιχνίδι της Τούμπας.

Δύο ερωτηματικά φαίνεται πως υπάρχουν στον Ολυμπιακό ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 6ης αγωνιστικής της Super League. Το ένα αφορά τη διάταξη με την οποία θα παρατάξει ο Πορτογάλος τεχνικός τους Πειραιώτες στη Θεσσαλονίκη και το άλλο αν θα ξεκινήσει ο Φορτούνης ή ο Βαλμπουενά. Το 4-2-3-1 δείχνει ο πιθανότερος σχηματισμός με τον οποίο θα ξεκινήσουν οι «ερυθρόλευκοι» στην Τούμπα. Σε αυτή την περίπτωση το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν Καμαρά και Εμβιλά.

Ο Χολέμπας και ο Μπρούμα που χθες είχαν συμπτώματα ίωσης αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά απέναντι στον ΠΑΟΚ, αφού δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Ο Σα θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του την γνωστή τετράδα Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα και Χολέμπας. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Μπρούμα (ή ο Μασούρας) και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί, με τον Βαλμπουενά σε ρόλο μπαλαντέρ.

Πέπε Ολυμπιακός: Εκτός εξίσωσης ο Πέπε στους «ερυθρόλευκους»

Ο Πέπε δεν έχει καταφέρει να αποδείξει την αξία του στον Ολυμπιακό, αν και ο Πέδρο Μαρτίνς είχε την ελπίδα ότι θα του έδινε λύσεις είτε ως βασικός είτε από τον πάγκο. O 23χρονος Πορτογάλος έχει συμπληρώσει 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα, χωρίς να έχει σκοράρει ή να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του.

Το «Φως των Σπορ» αναφέρεται στην περίπτωσή του. Η καθημερινή αθλητική εφημερίδα αναφέρει: «Στα τρία πρώτα παιχνίδια του 2021 ο Πέπε δεν έχει καμία συμμετοχή στο ροτέισον. Ο Πορτογάλος χαφ δεν έχει παίξει ούτε ένα λεπτό στα ματς με ΑΕΚ, Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό. Και στο Αγρίνιο και στην Τρίπολη ήταν στον πάγκο, αλλά δεν μπήκε ούτε ως αλλαγή να πάρει ανάσες ένα εκ των Εμβιλά ή Καμαρά. Ο Πέπε παραμένει εκτός εξίσωσης και μάλιστα σε μία περίοδο που ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη όλους τους ποδοσφαιριστές». Ο Μαρτίνς θα ήθελε να μπορούσε να στηριχτεί σε παραπάνω παίκτες, ειδικά στα λεγόμενα εύκολα ματς. Όμως, όπως και με τον Ρούμπεν Βινάγκρε, ο συμπατριώτης του δεν του έχει βγει ως επιλογή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments