Lifestyle

Ματίνα Παγώνη: Ο Τάκης Ζαχαράτος την μιμείται και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό

Ματίνα Παγώνη: Ο Τάκης Ζαχαράτος την μιμείται και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό
Ματίνα Παγώνη: Ο απολαυστικός Τάκης Ζαχαράτος παίρνει τη θέση της και μας μιλάει για τις Απόκριες. Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό.

Ο μοναδικός περφόμερ Τάκης Ζαχαράτος μιμείται ένα πρόσωπο των ημερών και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό. Ως Ματίνα Παγώνη μας μιλάει για τις Απόκριες και αν θα μπορέσουμε να τις γιορτάσουμε. Με την εμφάνισή, το στυλ και η φωνή καταφέρνει να μιμηθεί ανεπανάληπτα την γιατρό που μιλάει στα Μέσα Ενημέρωσης για την πορεία του κορωνοϊού. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ καθημερινά μας ενημερώνει για τις εξελίξεις με την πανδημία με εμφανίσεις της σε διαφορετικά κανάλια και ο Τάκης Ζαχαράτος δεν μπόρεσε να αντισταθεί και με σατιρική διάθεση σχολίασε ως Ματίνα Παγώνη τις Απόκριες, τα καρναβάλια αλλά και το Ντουμπάι.

«Η Ματίνα Παγώνη ξεσπά! [ Part 1 + 2 ] « Ε- λυσσάξατε πια ! Διασωληνωμένη από κανάλι σε κανάλι πια !»” γράφει στη λεζάντα του βίντεο ο ηθοποιός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Takis Zaxaratos (@takiszacharatos)

Στο βίντεο που ανάρτησε στην προσωπική σελίδα του στο Instagram, ο Ζαχαράτος μεταξύ άλλων αναφέρει «Απόκριες δεν θα κάνουμε! Είναι δυνατόν με τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας, να γίνονται καρναβάλια; Μας χορεύει τσάμικο ο κορωνοϊός και το μόνο που σας νοιάζει είναι να καρναβαλιστείτε; Όσο καρναβαλιστήκατε, καρναβαλιστήκατε! Γιατί όλο αυτό που ζούμε, δεν είναι καρναβάλι, χρειάζεται να ντυθούμε;».

Λίγα λόγια για τον Τάκη Ζαχαράτο

Γεννήθηκε στις 6 Ιουνίου στην Πάτρα. Οι πρώτες του δουλειές ήταν στην ενόργανη γυμναστική και στη συνέχεια έγινε κομμωτής.

Σταδιακά έγινε γνωστός για τις μιμήσεις του μέχρι που η Ρούλα Κορομηλά του ζήτησε να συνεργαστεί μαζί της στην ΕΡΤ και αργότερα στην εκπομπή Πρωινός Καφές του ΑΝΤ1. Έκανε μαθήματα φωνητικής με την Julie Massino. Στον κινηματογράφο έπαιξε για πρώτη φορά στην ταινία «Πάνω κάτω και πλαγίως» του Μιχάλη Κακογιάννη και στο «Beautiful people» του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Στις μουσικές παραστάσεις του έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τον Ανδρέα Βουτσινά στην παράσταση «ΥΠΑΡΧΩ» στη Θεσσαλονίκη, με τον Σταμάτη Κραουνάκη στην μπουάτ Zoom, με τη Σοφία Σπυράτου στις Μορφές και στο Regency Casino Thessaloniki και με τον Δημήτρη Παπάζογλου με μουσική Νίκου Δανίκα στην Ίντριγκα και στη Μέδουσα.

Έχει συμμετάσχει ως guest star σε πολλές εκπομπές της τηλεόρασης όπως Τα Εγκλήματα, Το κόκκινο δωμάτιο, Της Ελλάδος τα παιδιά, Μάνα είναι μόνο μια, Αλ Τσαντίρι Νιουζ. Το 2005 παρουσίασε το σόου Ζω ένα δράμα.

Κυκλοφόρησε τους δίσκους : Έγκλημα καρδιάς (1994) και Όλοι οι δρόμοι (2005) ενώ έχει συμμετάσχει και στο δίσκο των Etsi De, «Ya Mas» με το τραγούδι «Με το Prada μες το Lada».

Άρχισε να παίζει στο θέατρο το 2008 στο Σεσουάρ για δολοφόνους, στην 10η σαιζόν του έργου, και το 2009 στην κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά Η χαρτοπαίχτρα. Το 2010 έκανε ένα one man show με τίτλο «My Way» ενώ το 2011 ένα νέο one man show με τίτλο «Εδώ» και το 2012 ανέβασε το «I am what I am». Το 2017 ανέβασε την παράσταση «Στον καθρέφτη του Παλλάς», μαζί με την Μαρινέλλα, σε κείμενα Γιάννη Ξανθούλη και σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments