Αθλητισμός

Νασίμ Χνιντ ΑΕΚ: Φέρνει πρόταση και νέο στόπερ στην Ένωση

Νασίμ Χνιντ ΑΕΚ: Φέρνει πρόταση και νέο στόπερ στην Ένωση
Νασίμ Χνιντ ΑΕΚ: Ο νεαρός στόπερ αναμένεται να αποχωρήσει και η Ένωση θα κινηθεί για στόπερ.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ίλια Ίβιτς πήρε πάνω του την απόκτηση αμυντικού με δυναμικά στοιχεία που θα κάλυπτε τα κενά που άφησε ο Όγκνιεν Βράνιες. Τελικά ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής επέλεξε τον Νασίμ Χνιντ που αποκτήθηκε μετά από από ένα σίριαλ μερικών ημερών. Ο νεαρός αμυντικός έδειξε κάποια καλά στοιχεία όταν αγωνίστηκε, αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι του λείπει η τακτική παιδεία και θα χρειαζόταν περισσότερο χρόνο συμμετοχής για να γίνει βασικός στην ΑΕΚ.

Μετά τις πρώτες εβδομάδες στη χώρα μας ξεκίνησαν τα προβλήματα. Ο ίδιος δεν ήταν ευχαριστημένος με το γεγονός ότι δεν είχε πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Μπορεί ο ίδιος να τόνιζε ότι είναι όλα καλά, αλλά ο μάνατζερ του εξέφρασε την απογοήτευση του. Τα ρεπορτάζ άρχισαν να μιλάνε για σοβαρό ενδεχόμενο αποχώρησης του τον Ιανουάριο παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ προσπάθησε να ρίξει τους τόνους στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Σχεδόν σίγουρη η αποχώρηση Χνιντ

Αν τα πράγματα δεν ήταν ιδανικά με τον Μάσιμο Καρέρα, έγιναν ακόμα χειρότερα για τον Χνιντ με την έλευση του Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός ξεκάθαρα δεν τον υπολογίζει και τον αφήνει σταθερά εκτός αποστολής. Φυσικά αυτό δεν αρέσει στον διεθνή αμυντικό που ήδη έχει ενημερώσει ότι ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του τους επόμενους έξι μήνες.

Σύμφωνα με τη “Live Sport”, ο ατζέντης του Χνιντ βρίσκεται σε έντονη κινητικότητα και ψάχνει για να φέρει πρόταση στην ΑΕΚ για τον δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για να προχωρήσουν οι “κιτρινόμαυροι” στην απόκτηση και στόπερ τον Γενάρη, εκτός από δεξιό μπακ. Αν φύγει ο Χνιντ, η ΑΕΚ θα κινηθεί για πρωτοκλασάτο αμυντικό, που θα πάρει τη φανέλα του βασικού… σπίτι του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε φορά που η ΑΕΚ ψάχνει στόπερ το όνομα του Βράνιες παίζει πάντα. Ο ίδιος ο Βόσνιος έδωσε συνέντευξη τονίζοντας ότι δεν έχει καμία ενόχληση από την πλευρά της Ένωσης, αλλά φυσικά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επέστρεφε για τρίτη φορά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments