Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Διπλό για να αυξήσει τη διαφορά

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Διπλό για να αυξήσει τη διαφορά
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Οι πρωταθλητές θέλουν το διπλό στην Τούμπα προκειμένου να μεγαλώσουν περισσότερο την διαφορά από τη δεύτερη θέση.

Την ευκαιρία να ξεφύγει βαθμολογικά από τον ΠΑΟΚ θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 6η αγωνιστική της Super League. Οι Πειραιώτες προπορεύονται με 10 βαθμούς από τους Θεσσαλονικείς, τους οποίους έχουν πολλά κίνητρα να κερδίσουν σήμερα μέσα στην Τούμπα. Πρώτα από όλα είναι το γόητρο, αφού πρόκειται για το πρώτο μεταξύ τους ντέρμπι τη φετινή σεζόν και στις 27 Ιανουαρίου οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Από εκεί και πέρα, είναι το αήττητο σερί μακριά από το Φάληρο που θέλει να διευρυνθεί ο Πέντρο Μαρτίνς και να σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ του Μίτσελ (αυτή τη στιγμή μετρούν 30 ματς χωρίς ήττα και του Ισπανού ήταν 34). Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Πορτογάλος δεν υπολογίζει τους Χολέμπας και Μπρούμα που είναι εκτός με ίωση και όλα δείχνουν ότι θα παρατάξει τους «ερυθρόλευκους» με 4-2-3-1.

Τα πλάνα για την ενδεκάδα

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ραφίνια, Σεμέντο, Μπα και Ρέαμπτσιουκ. Το δίδυμο στα χαφ θα είναι ο Εμβιλά και ο Καμαρά, ενώ πιο μπροστά θα βρίσκεται ο Φορτούνης. Στα πλάγια της επίθεσης θα παίξουν οι Βρουσάι, Μασούρας και στην κορυφή ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Κρίστινσον, Ντρέγκερ, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μπουχαλάκης, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς και Χασάν. Πέρα από τους Χολέμπας και Μπρούμα, εκτός είναι επίσης οι Κάιπερς, Λοβέρα, Ανδρούτσος και Σουντανί.

Από την πλευρά του ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε για το ματς: «Ξεχωρίζω πραγματικά την ομαδική ποιότητα του ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον παίκτη, διότι γενικότερα είναι μια καλή ομάδα που έχει καλούς παίκτες. Είναι ομάδα που πριν δύο χρόνια πήρε το πρωτάθλημα. Επομένως έχει διατηρήσει πολλά από τα χαρακτηριστικά μιας πρωταθλήτριας ομάδας. Έχει κάθε λόγο και κάθε κίνητρο για να διεκδικήσει τη νίκη, διότι είναι υποψήφια για τον τίτλο. Όλοι ξέρουμε την ποιότητα του ΠΑΟΚ», επεσήμανε ο Πορτογάλος τεχνικός και απέφυγε να απαντήσει αν μια πιθανή νίκη θα «κλειδώσει» τον τίτλο.

«Ξεχωρίζω την ομαδική ποιότητα του ΠΑΟΚ, έχει καλούς παίκτες πριν δύο χρόνια πήρε το πρωτάθλημα, άρα έχει την ψυχολογία του πρωταθλητή, οπότε δεν θα ξεχωρίζω κάποιον παίκτη, αλλά όλη την ομάδα που θα θέλει να κερδίσει το παιχνίδι», σχολίασε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments