Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ματς της χρονιάς για τους “ασπρόμαυρους”

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ματς της χρονιάς για τους “ασπρόμαυρους”
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Οι "ασπρόμαυροι" θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότατες να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου.

Ο ΠΑΟΚ έχει χάσει πολλούς θαμβούς με ομάδες μικρότερης δυναμικής. Αυτό τον έχει αφήσει αρκετά πίσω στο πρωτάθλημα. Το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκινήσει η “ασπρόμαυρη” αντεπίθεση. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται δέκα βαθμούς πίσω από τους πρωταθλητές και μόνο με νίκη θα μπορούσε να κρατήσει ζωντανές κάποιες ελπίδες για τον τίτλο. Παράλληλα η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει διαφορά ασφαλείας από Άρη και ΑΕΚ που ακολουθούν.

Ο Πάμπλο Γκαρσία για πρώτη φορά από τη στιγμή που κάθισε στον «ασπρόμαυρο» πάγκο θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Βέβαια έχει εμπειρία από μεγάλα ματς καθώς ως ποδοσφαιριστής έχει παίξει σε αρκετά τέτοιου είδους απαιτητικά ματς και γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Εκείνο που περιμένει από τους παίκτες του είναι να βγάλουν το πάθος που απαιτείται για να μπορέσουν να δώσουν τέλος στο αήττητο σερί του αντιπάλου μακριά από το Καραϊσκάκη (30 ματς χωρίς ήττα).

Τα πλάνα του Γκαρσία

Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο ανατρέπει τα πλάνα του Ουρουγουανού προπονητή, ο οποίος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα και Βιεϊρίνια.

Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ελ Καντουρί, Τσιγγάρας και Σβαμπ. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Τζόλης και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον Σφιντέρσκι να είναι στην κορυφή. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ζίβκοβιτς, Κρέσπο, Γιαννούλης, Περέιρα, Λύρατζης, Νινούα, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα και Κρμέντσικ. Εκτός έμειναν οι Μιχαηλίδης αλλά και ο Εσίτι, ο οποίος δεν υπολογίζεται πλέον.

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για τον μεγάλο αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό για να αναζητήσει τη νίκη εξέφρασε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova .Ο συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία επεσήμανε ότι είναι αρκετά σημαντικό το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες και με καλή εμφάνιση στην προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Βόλο με 3-1 υπογραμμίζοντας ότι όλοι στην ομάδα γνωρίζουν το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι.

«Εντάξει, έχουμε σεβασμό αλλά νομίζω ποιότητα διαθέτουμε κι εμείς, το μόνον παραπάνω που πρέπει να έχουμε αύριο κι ελπίζω να το έχουμε είναι καρδιά. Η καρδιά είναι αυτήν που πρέπει να παίξει και παίζει μεγάλο ρόλο για μας και περιμένουμε αύριο μεγάλη αντίδραση από τους παίκτες και σαν ένταση και σαν ποιότητα. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι καλύτερη ομάδα από εμάς. Περιμένουμε να κάνουμε πάρα πολύ καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments