Lifestyle

Ελένη Φουρέιρα: Παντρεύεται η δημοφιλής τραγουδίστρια – Το παρασκήνιο της πρότασης γάμου

Ελένη Φουρέιρα: Παντρεύεται η δημοφιλής τραγουδίστρια – Το παρασκήνιο της πρότασης γάμου
Ελένη Φουρέιρα: Ετοιμάζεται να παντρευτεί με τον αγαπημένο της Αλμπέρτο Μποτία.

Τον αγαπημένο της Αλμπέρτο Μποτία ετοιμάζεται να παντρευτεί η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα. Αν και το ζευγάρι πέρασε τις περιπέτειές τους, φαίνεται πως τα αισθήματά τους είναι αρκετά δυνατά και κράτησαν τόσο στο πέρασμα του χρόνου όσο στην απόσταση. Η είδηση έγινε γνωστή σήμερα στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Όσον αφορά το πότε θα γίνει ο γάμος, αυτός μάλλον θα καθυστερήσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά και πανδημίας.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στο Πάμε Δανάη η Μαρένα Καδιγιαννοπούλου, η Ελένη Φουρέιρα δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, Αλμπέρτο Μποτία και εκείνη είπε το ναι.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Mega, ο γάμος ωστόσο θα καθυστερήσει, καθώς προτεραιότητα της τραγουδίστριας είναι το House Of Fame, το μουσικό ριάλιτι που ξεκινά σύντομα στον ΣΚΑΪ. Την ίδια στιγμή, όπως είναι λογικό, το ζευγάρι θέλει να περιμένει ώστε να ομαλοποιηθούν οι συνθήκες με την πανδημία του κορονοϊού και ο γάμος τους να πραγματοποιηθεί όπως τον ονειρεύεται.

Στη συνέχεια, ο Άρης Καβατζίκης μίλησε για το παρασκήνιο της πρότασης γάμου: “Τα παιδιά ήταν χώρια για ένα διάστημα αλλά όταν δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί, νομίζω ότι τα εμπόδια και η απόσταση μπορούν να τα προσπεράσουν όλα και είχαμε καταλάβει τότε που είχαμε μιλήσει και με πολλούς ανθρώπους ότι η Ελένη ήθελε να το δει πολύ σοβαρά. Μεν η καριέρα αλλά ήθελε να κοιτάξει και την προσωπική της ζωή. Αυτός ο άνθρωπος κατάφερε να της αποδείξει παρά την απόσταση ότι είναι πάντα δίπλα της στα εύκολα και στα δύσκολα. Τα παρατούσε όλα και ερχόταν να την δει και προφανώς να δώσουν αυτή την δεύτερη ευκαιρία και καταλήγουμε σήμερα στην πρόταση γάμου”.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά σχέδια της Ελένης Φουρέιρα, ο επόμενος στόχος είναι το «House of Fame». Η Ελένη θα εμφανιστεί σε ρόλο παρουσιάστριας ενώ μεγάλα ονόματα ακούγονται και για την κριτική επιτροπή. Ανάμεσα σε αυτά που κυκλοφορούν είναι ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Φοίβος και ο Γιώργος Αρσενάκος. Το House of Fame θα προβάλλεται από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και ο σταθμός φαίνεται να επενδύει πολύ σε αυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments