Ελλάδα

Μετρό Ομόνοιας ξυλοδαρμός: «Φοβόμαστε όλοι» λέει ο Πρόεδρος Σταθμαρχών

Μετρό Ομόνοιας ξυλοδαρμός: «Φοβόμαστε όλοι» λέει ο Πρόεδρος Σταθμαρχών
Μετρό Ομόνοιας ξυλοδαρμός: «Πάμε στη δουλειά μας και δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε ή θα καταλήξουμε στο νοσοκομείο», λέει ο Λεωνίδας Γεωργόπουλος.

Σοκάρουν οι εικόνες του άγριου ξυλοδαρμού του σταθμάρχη του Μετρό στον σταθμό της Ομόνοιας από δύο άτομα, που του επιτέθηκαν επειδή τους έκανε παρατήρηση να φορέσουν μάσκα. Μετά την αποτρόπαια πράξη τους οι νεαροί το έβαλαν στα πόδια και ο εργαζόμενος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και αφού εξετάστηκε πήρε εξιτήριο.

Ο πρόεδρος του Συνδικάτου Σταθμαρχών, Λεωνίδας Γεωργόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ καταγγέλλει πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος εργαζόμενος δέχεται επίθεση ενώ τονίζει ότι πλέον υπάρχει φόβος. «Ασφαλώς έχουν φοβηθεί όλοι οι συνάδελφοι. Είμαστε σε συνεχή ανασφάλεια. Πάμε στη δουλειά μας και δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε ή θα καταλήξουμε στο νοσοκομείο», δήλωσε χαρακτηριστικά. Τόνισε επίσης ότι πρόκειται το τελευταίο και το πιο σοβαρό σε μια σειρά περιστατικών επιθέσεων σε βάρος εργαζομένων του Μετρό για διάφορους λόγους.

Ανακοίνωση για τον αποτρόπαιο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στο μετρό Ομόνοιας από δύο νεαρούς εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία:

«Σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, δυο νεαροί, φέρθηκαν σαν κτήνη στον σταθμάρχη του μετρό της Ομόνοιας. Σε παρατήρηση ότι δεν φορούν μάσκα, τον έφτυσαν, τον έβρισαν και τον χτύπησαν αποτρόπαια. Είναι στο νοσοκομείο. Θα συλληφθούν. Θα παραδοθούν στη δικαιοσύνη», σημειώνεται σε αυτή.

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου.

«Ο συνάδελφος επιβιβάστηκε στο μετρό της Ανθούπολης για να ξεκινήσει τη βάρδια του στην Ομόνοια. Το περιστατικό έλαβε χώρα γύρω στις 13:00. Την ώρα που βρισκόταν στο συρμό διαπίστωσε πως δύο νεαρά άτομα, περίπου 20 με 25 ετών, δεν φορούσαν όπως έπρεπε τις μάσκες τους ενώ είχαν απλώσει και τα πόδια τους πάνω στα καθίσματα του συρμού. Η όλη συμπεριφορά τους ήταν απρεπής. Ο συνάδελφος τους πλησίασε και πολύ ευγενικά τους ζήτησε να φορέσουν τις μάσκες τους και να συμμορφωθούν. Αυτό που συνέβη τελικά ήταν πως όταν ο συρμός έφτασε στην Ομόνοια, οι νεαροί ακολούθησαν τον σταθμάρχη και βγήκαν έξω μαζί του στην πλατφόρμα. Μόλις έκλεισαν οι πόρτες του συρμού, άρχισαν να τον ξυλοκοπούν αδιάκοπα και δυνατά. Τον χτυπούσαν σε όλο το σώμα με κλωτσιές αλλά και στο πρόσωπο», περιγράφει ο κ. Γεωργόπουλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments